Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα φρικιαστικό βίντεο από το Αφγανιστάν με αγριότητες των Ταλιμπάν.

Πάνοπλοι Ταλιμπάν εκτέλεσαν γυναίκα εν ψυχρώ στη μέση του δρόμου επειδή δεν είχε καλύψει το πρόσωπό της.
Οι Ταλιμπάν άρχισαν τις αγριότητες.

Μπορεί οι εκπρόσωποι των Ταλιμπάν χτες στα ξένα ΜΜΕ να υποστήριξαν ότι δεν κινδυνεύουν οι Αφγανοί πολίτες αλλά και ότι θα προστατεύσουν τα δικαιώματα των γυναικών, ωστόσο τα όσα βλέπουν το φώς της δημοσιότητας δείχνουν το αντίθετο.

Σε βίντεο φαίνονται πάνοπλοι Ταλιμπάν να έχουν σταματήσει στο δρόμο μία γυναίκα επειδή δεν είχε καλυμμένο το πρόσωπό της. Την περικύκλωσαν και την ανάγκασαν να γονατίσει στο πεζοδρόμιο, ενώ όλοι τους είχαν σχηματίσει έναν κύκλο γύρω από αυτή.

Στη συνέχεια δύο από αυτούς στέκονταν από πάνω της και ο ένας ακούγεται να βγάζει κήρυγμα.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά ο δεύτερος ο οποίος κρατούσε στο χέρι του ένα πιστόλι πυροβόλησε τη γυναίκα στο κεφάλι με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της ακαριαία και να σωριαστεί στο έδαφος.

Μετά τη δολοφονία ακούγονται όλοι μαζί να φωνάζουν «Αλλάχου Ακμπάρ».

Πυρ κατά διαδηλωτών που ζητούν την αφγανική σημαία στα κτίρια

Εικόνες βίας έχουν καταγραφεί και στους δρόμους της πόλης Τζαλαλαμπάντ, όπου βγήκαν σήμερα πολλοί Αφγανοί με αίτημα να επανατοποθετηθούν οι σημαίες του Αφγανιστάν στα γραφεία και στα δημόσια κτίρια, αντί της σημαίας των Ταλιμπάν που κατέλαβαν τον έλεγχο της εξουσίας.

Οι μαχητές των Ταλιμπάν άνοιξαν πυρ εναντίον τους, όπως μετέδωσε το τοπικό πρακτορείο ειδήσεων Pajhwok Afghan News. Οι μαχητές των Ταλιμπάν ξυλοκόπησαν επίσης μερικούς δημοσιογράφους που κάλυπταν τη διαδήλωση.

Σε βίντεο που κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εκατοντάδες άνθρωποι φαίνονταν να κάνουν πορεία με τη σημαία του Αφγανιστάν. Στο βάθος ακούγονταν πυροβολισμοί, καθώς οι διαδηλωτές διαλύθηκαν από την περιοχή.

Προς το παρόν δεν έχει επιβεβαιωθεί εάν τραυματίστηκε κάποιος κατά τη διάρκεια του περιστατικού.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook