Βρετανία: Σε 10ημερη καραντίνα οι ταξιδιώτες που επιστρέφουν από το εξωτερικό

Τερματίζονται οι εξαιρέσεις που ίσχυαν για ορισμένες χώρες.
Σε καραντίνα θα μπαίνουν από την Δευτέρα όλοι οι ταξιδιώτες που θα φτάνουν στη Βρετανία από το εξωτερικό, καθώς τερματίζονται οι εξαιρέσεις που ίσχυαν για ορισμένες χώρες, ανακοίνωσε την Παρασκευή η κυβέρνηση.
Το Ηνωμένο Βασίλειο πλήττεται σκληρά από το δεύτερο κύμα της πανδημίας της Covid-19, γεγονός που αποδίδεται στην πιο μεταδοτική παραλλαγή του νέου κορονοϊού που κυκλοφορεί στη χώρα.
Αφού αρχικά ανακοίνωσε ότι όλοι οι επισκέπτες από το εξωτερικό θα πρέπει να έχουν αρνητικό μοριακό τεστ, η κυβέρνηση διευκρίνισε στη συνέχεια ότι καταργεί τις «εξαιρέσεις» για τους ταξιδιώτες από ορισμένες χώρες, όπως η Ιαπωνία και η Αυστραλία και στο εξής όλοι όσοι φτάνουν από το εξωτερικό θα μπαίνουν σε καραντίνα δέκα ημερών.
Το διάστημα αυτό μπορεί να μειωθεί εφόσον υποβληθούν σε τεστ και βγει αρνητικό, πέντε ημέρες μετά την άφιξή τους.
Ολες οι Ειδήσεις
- Ο ΟΠΑΠ κάνει «απόβαση» στα Ιωάννινα με μοναδικές εμπειρίες – Φέρνει το showcar της McLaren F1 Team και βάζει τη «σφραγίδα» του στο Ioannina Lake Run
- Bουλή – Σύγκρουση Φλωρίδη με Γιαννούλη: «Έχετε λατρεία προς δολοφόνους και εγκληματίες» (βίντεο)
- Γιατρός από την Αμαλιάδα έπεσε θύμα ληστείας στο Μετρό – Αναγκάστηκε να ζητιανέψει για να επιστρέψει (βίντεο)
- Επίσκεψη Τράμπ στο Ηνωμένο Βασίλειο – H διπλωματία της μόδας: Το καπέλο, η κίτρινη τουαλέτα της Μελάνια και το χρυσό φόρεμα της Κέιτ
- Η μεγάλη δημοσκόπηση της Metron Analysis στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων «MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ» – Απόψε στις 19:45
- Υψηλή τηλεθέαση για το MEGA με τον αγώνα Ολυμπιακός – Πάφος
- «Η Ελλάδα ψηφίζει»: Οι αιτήσεις συμμετοχής άνοιξαν – Δείτε βίντεο
- «Χαμογέλα και Πάλι!»: Πρεμιέρα το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου στο MEGA
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook