Πολιτικό σεισμό προκαλεί στα Κατεχομένα η αποκάλυψη του ροζ βίντεο με πρωταγωνιστή τον ψευδοπρωθυπουργό των Κατεχομένων, Ερσάν Σανέρ.

Όπως μετέδωσε το Mega, το ροζ βίντεο με πρωταγωνιστή τον ψευδοπρωθυπουργό,  Ερσάν Σανέρ,  σε βιντεοκλήση με νεαρή γυναίκα, όπου φαίνεται να της δίνει εντολές για να γδυθεί, δημοσιεύθηκε από Τούρκο δημοσιογράφο, ο οποίος μάλιστα με αναρτήσεις του στο τουίτερ, προβαίνει σε σειρά αποκαλύψεων που εμπλέκει πολιτικούς, επιχειρηματίες, και έγκλειστους σε φυλακές με δράση τόσο στην Τουρκία όσο και στο ψευδοκράτος.

Το βίντεο εξασφάλισε αρχικά επιχειρηματίας ο οποίος βρίσκεται στις φυλακές των κατεχομένων για διακίνηση ναρκωτικών και απειλεί πως αν δεν αποφυλακιστεί θα αποκαλύψει κι άλλα.

Ο Σανέρ, ένας υπέρμετρα φιλόδοξος πολιτικός, με πλοκάμια στην Άγκυρα, στις πρώτες του δηλώσεις έκανε λόγο για πολιτική δολοφονία ανακοινώνοντας όμως ταυτόχρονα το τέλος της πολιτικής του σταδιοδρομίας. Πριν από δύο εβδομάδες η λεγόμενη κυβέρνηση παραιτήθηκε καθότι δεν υπήρχε απαρτία στη βουλή, ενώ αναμένεται η διεξαγωγή πρόωρων εκλογών.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook