Η Πάρις Χίλτον έχοντας στο πλευρό της εκπροσώπους του Κογκρέσου, oι οποίοι είναι αρμόδιοι για το νομοσχέδιο σχετικά με την ομοσπονδιακή εποπτεία στη βιομηχανία των “προβληματικών νέων”, περιέγραψε την κακοποίηση που υπέστη στο κέντρο στη Γιούτα στην εφηβεία της...

Αυτή η «βιομηχανία» έχει να κάνει με ιδρύματα που έπαιρναν προβληματικούς εφήβους και αμείβονταν δήθεν για να τους αναμορφώσουν.

«Με στραγγάλισαν. Με χαστούκισαν στο πρόσωπο. Με παρακολούθησαν άνδρες υπάλληλοι να κάνω μπάνιο. Μου μιλούσαν χυδαία. Με ανάγκασαν να πάρω φάρμακα χωρίς τη σωστή διάγνωση. Δεν μου παρείχαν σωστή εκπαίδευση. Με έκλειναν στην απομόνωση, ένα δωμάτιο που έζεχνε αίμα και τόσα άλλα…

Για 20 χρόνια δεν μπορούσα να κοιμηθώ τη νύχτα, καθώς αναμνήσεις από σωματική βία, το αίσθημα της μοναξιάς και την απώλεια φίλων, να διατρέχουν τη μνήμη μου. Αυτή δεν ήταν αϋπνία. Ήταν τραύμα…» είπε και περιέγραψε τη στιγμή που έφυγε από το σπίτι της:

«Νομίζοντας ότι με απαγάγουν ούρλιαξα για βοήθεια από τους γονείς μου. Και καθώς με άρπαζαν από το σπίτι μου, τους είδαν να κλαίνε στην άκρη του διαδρόμου. Δεν ήρθαν να με σώσουν εκείνη τη νύχτα. Ήταν η εισαγωγή μου στη βιομηχανία των προβληματικών νέων… Τους είχαν υποσχεθεί ότι η σκληρή αγάπη θα με διόρθωνε και ότι το να με στείλουν στην άλλη άκρη της χώρας ήταν ο μόνος τρόπος».

«Στο Πρόβο Κάνιον στη Γιούτα μου έδωσαν ρούχα με αριθμό. Πλέον δεν ήμουν εγώ. Ήμουν ο αριθμός 127. Με ανάγκασαν να μείνω μέσα 11 μήνες. Χωρίς το φως του ήλιου, χωρίς φρέσκο αέρα. Αυτά θεωρούνταν προνόμια. Τα παιδιά δέχονταν ξυλοδαρμούς, τα πετούσαν στους τοίχους, υφίσταντο ακόμη και σεξουαλική κακοποίηση στο Πρόβο» είπε εμφανώς συγκινημένη και συμπλήρωσε:

«Η βιομηχανία των προβληματικών νέων που κοστίζει πολλά δισεκατομμύρια δολάρια κατάφερε να παραπλανήσει γονείς, σχολικές περιφέρειες, υπηρεσίες παιδικής πρόνοιας και συστήματα δικαιοσύνης για ανηλίκους εδώ και δεκαετίες».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook