Πρόστιμο – μαμούθ στην Amazon γιατί έκλεβε τα φιλοδωρήματα των διανομέων
Πρόστιμο ύψους 62 εκατ. δολαρίων θα πληρώσει η Amazon μετά από διακονισμό που έκανε.
Η Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εμπορίου των ΗΠΑ (FTC) ερεύνησε επιβεβαιώνοντας τις κατηγορίες ότι ο κολοσσός του ηλεκτρονικού εμπορίου, επί 2 χρόνια δεν έδινε στους διανομείς του τα φιλοδωρήματα που τους αντιστοιχούσαν.
Έτσι η Amazon θα πρέπει τώρα να πληρώσει το πρόστιμο των 62 εκατ ευρώ, μετά το διακανονισμό , που έκανε επί των κατηγοριών , που την βαρύνουν.
Η κλοπή δεν πέρασε απαρατήρητη από τους διανομείς , πολλοί από τους οποίους διαμαρτυρήθηκαν έντονα και εξέφρασαν το θυμό τους.
Η Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εμπορίου των ΗΠΑ , είπε ότι η Amazon, σταμάτησε να παίρνει τα φιλοδωρήματα των διανομέων το 2019, αφού στο μεταξύ είχε πληροφορηθεί για την έρευνα σε βάρος της.
Ολες οι Ειδήσεις
- Έξαλλος ο Τραμπ με τον Νετανιάχου: «Δεν έχει γ@@@@@νη κρίση» – «Του το έδωσα να το καταλάβει» – «Η συμφωνία με το Ιράν εξακολουθεί να ισχύει»
- Ελένη Μενεγάκη – Μάκης Παντζόπουλος: Ερωτευμένοι σε καλοκαιρινή εξόρμηση – Δείτε τις φωτογραφίες
- Δέσποινα Βανδή: Το ξεσηκωτικό video clip για το νέο τραγούδι της «Να με αγαπάς»
- Κάβουρα: «Ένα ζευγάρι πρέπει να δημιουργεί π@ρνο μαζί» – Απάντησε σε σεξουαλικές ερωτήσεις του Λάγιου και τον …κόμπλαρε! (Βίντεο)
- Φαίη Σκορδά: Η πρώτη κοινή φωτογραφία με τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Αθανασιάδη που δημοσίευσε
- Γιώργος Μυλωνάκης: Πήρε εξιτήριο από το κέντρο αποκατάστασης – Επιστρέφει στο σπίτι του – Από Δευτέρα στη δουλειά της και η σύζυγος του
- «ΗΛΕΚΤΡΑ» στην ΕΡΤ1: Μη χάσετε το συγκλονιστικό τέλος της αγαπημένης σειράς – Από Δευτέρα 15 έως και Τετάρτη 17.06.2026
- «Μπλε ώρες»: Το 4ο teaser με Β. Παναγοπούλου, Ε. Πιερίδου – Μια δυνατή ιστορία έρχεται στον ΣΚΑΪ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook