Ισπανία – Κορωνοϊός: Ξεπέρασαν τους 60.000 οι θάνατοι

Η Ισπανία, μία από τις πλέον πληγείσες χώρες της Ευρώπης από την πανδημία, ξεπέρασε σήμερα το θλιβερό ορόσημο των 60.000 θανάτων από τον νέο κορωνοϊό.
Η χώρα, που μετρά 47 εκατομμύρια κατοίκους, έχει καταγράψει 60.370 νεκρούς από την αρχή της πανδημίας.
Άλλωστε, σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Υγείας, καταγράφηκαν μόνο σήμερα 31. 596 νέες λοιμώξεις και άλλοι 565 θάνατοι σε 24 ώρες.
Η Ισπανία έχει ήδη χορηγήσει περισσότερες από 1,7εκατ. δόσεις εμβολίων και σκοπεύει να εμβολιάσει το 70% του πληθυσμού της έως το τέλος του καλοκαιριού, έναν στόχο που επιβεβαίωσε πρόσφατα η κυβέρνηση, παρά τις καθυστερήσεις στις παραδόσεις από τα φαρμακευτικά εργαστήρια.
Ολες οι Ειδήσεις
- Αλεξανδρούπολη: Στον ανακριτή ο 59χρονος ελαιοχρωματιστής – κατάσκοπος που φωτογράφιζε στρατιωτικές εγκαταστάσεις για τη «μαμά Ρωσία»
- Εξαρθρώθηκε σπείρα που τα μέλη της απασχολούσαν τους ηλικιωμένους στο ισόγειο και «ξάφριζαν» τα σπίτια τους – Βίντεο από τη δράση τους
- O Πούτιν δείχνει για πρώτη φορά το πολυτελές διαμέρισμα του στο Κρεμλίνο – Ξενάγηση από τον ίδιο – Βίντεο
- Συνελήφθη 17χρονος που σκότωσε, έκαψε και πέταξε σε κάδο γυναίκα στην Πολωνία – Έκανε διακοπές στην Κατερίνη
- Ανάλυση CNN: Η συμφωνία για τα ορυκτά της Ουκρανίας είναι σε μεγάλο βαθμό συμβολική – αλλά αυτό είναι αρκετό για τον Ντόναλντ Τραμπ
- Αντρέας Γεωργίου – Σιμώνη Χριστοδούλου: Φωτογραφίες από το ταξίδι τους στη Σιγκαπούρη
- Η εξομολόγηση της Μαργαρίτας Θεοδωράκη: Πικράθηκα από τη διαθήκη, είχα κόντρα με τον πατέρα μου (βίντεο)
- Κερατσίνι: Κατέβηκα στο υπόγειο αλλά δεν είχα κλειδιά για την αποθήκη, είπε ο αδελφός του 43χρονου που βρέθηκε απαγχονισμένος (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook