Σάλος έχει ξεσπάσει στο αφρικανικό ποδόσφαιρο καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Guardian ο προέδρος του πρωταθλήματος της Γκαμπόν να κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση νεαρών ποδοσφαιριστών.

Για σεξουαλική κακοποίηση νεαρών αθλητών ποδοσφαίρου κατηγορείται ο Σερτζ Μομπό, ο πρόεδρος του πρωταθλήματος της Γκαμπόν, σύμφωνα με το Guardian. Πρόκειται για μία είδηση που έχει σοκάρει το αφρικανικό ποδόφαιρο καθώς φαίνεται πως ο πρόεδρος της λίγκας από τον Ιούνιο του 2021, έταζε στα αγόρια θέση στις εθνικές ομάδες προκειμένου να τις προσεγγίσει.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο Μπομπό προωθούσε αγόρια στον προπονητή της ομάδας, Πάτρικ Ασούμου Εγί γνωστό ως “Καπέλο”, ενώ ακόμα δύο προπονητές βαραίνονται με τις ίδιες κατηγορίες. Ο Μπομπό, που είναι πρώην αστυνομικός, αρνείται τις κατηγορίες περί σεξουαλικής κακοποίησης, δηλώνοντας μάλιστα πως όλο αυτό γίνεται με στόχο “να λερωθεί η εικόνα του”.

Τις κατηγορίες κατά του προέδρου έκαναν οι ίδιοι οι αθλητές, αναφέροντας στις καταθέσεις τους πως οι δύο άνδρες (ο Μομπό και ο Καπέλο) συνεργάζονταν και δρούσαν μαζί.

sport24

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook