Άμαχους πολίτες βομβαρδίζουν οι Ρώσοι, στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ουκρανίας, το Χάρκοβο.

Την ώρα που βρίσκονται σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις Ρωσίας – Ουκρανίας στην Λευκορωσία, τα ρωσικά στρατεύματα συνεχίζουν το σφυροκόπημα στο Χάρκοβο και ασκούν ασφυκτική πίεση στην Μαριούπολη.

Οι σκηνές που εκτυλίσσονται στους δρόμους του Χάρκοβο που βάλλεται από ρουκέτες και πυραύλους δείχνουν όλη τη φρίκη του πολέμου με πολλούς νεκρούς και τραυματίες.

Ο σύμβουλος του ουκρανικού υπουργείου Εσωτερικών Άντον Χερασένκο ανέφερε σε ανάρτησή του στο Facebook: «Το Χάρκοβο μόλις δέχθηκε μαζικά πυρά από γκραντ (ρουκέτες). Δεκάδες νεκροί και εκατοντάδες τραυματίες.

«Το Χαρκίβ υπέστη μόλις μαζικό βομβαρδισμό από Grad (πύραυλοι). Δεκάδες άνθρωποι σκοτώθηκαν και εκατοντάδες τραυματίστηκαν», σημείωσε ο ίδιος σε ανάρτησή του στο Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Τα βίντεο που κυκλοφορούν στα social media αποτυπώνουν, την καταστροφή και την βαρβαρότητα του πολέμου με εικόνες σκληρές και δεκάδες νεκρούς ανθρώπους σε δρόμους και σπίτια. Οι ρουκέτες και οι πύραυλοι χτυπούν αδιάκριτα σπίτια και δρόμους και αλλοίμονο σε όποιον δεν έχει προλάβει να προφυλαχτεί σε καταφύγια .

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι βομβαρδισμοί που έγιναν σε εμπορικό πολυκατάστημα σκότωσαν πολίτες που είχαν βγει από τα καταφύγια για να πάρουν προμήθειες!

Χάος και πανικός για όσους βρίσκονται στους δρόμους του Χάρκοβο

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook