Συγκλονιστική μαρτυρία και ένα βίντεο ντοκουμέντο τη στιγμή που άμαχοι μαζί με δημοσιογράφους δέχονται επίθεση με οβίδα στην Ουκρανία κοντά στο Κίεβο.

Τα όσα μεταφέρει ο Τάσος Τσιάμης που ζει μόνιμα στο Κίεβο κάνουν το γύρο του κόσμου.

Στιγμές τρόμου έζησαν, άμαχοι Ουκρανοί, δημοσιογράφοι και εικονολήπτες, ανάμεσά τους και συνεργάτες ελληνικών τηλεοπτικών σταθμών , όταν οβίδα έπεσε 50 μέτρα από το σημείο που βρίσκονταν στην πόλη Ιρπίν.

Πλησιάζαμε την κατεστραμμένη γέφυρα για να πάρουμε μερικές εικόνες» ακούγεται να λέει ο συμπατριώτης μας, Τάσος Τσιάμης «όταν μια οβίδα έσκασε στα 50 μέτρα απόσταση».


Στο βίντεο φαίνονται οι Ουκρανοί στρατιώτες να ζητούν από τους πολίτες που περίμεναν το λεωφορείο για να φτάσουν στο Κίεβο, να μείνουν στο έδαφος καλύπτοντας τα κεφάλια τους.

Πληροφορίες για 3 νεκρούς στο Ιρπίν

«Εκεί ήταν κόσμος που ερχόταν προς το Κίεβο, οι εικόνες ήταν τρομαχτικές. Ο κόσμος έτρεχε να μπει σε πούλμαν και λεωφορεία εθελοντών που βρίσκονταν εκεί. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν μέσα στο Ιρπίν. Καλυφθήκαμε για λίγο και μετά προσπαθούσαμε ένα βοηθήσουμε τον κόσμο να μπει στα λεωφορεία. Τα πυρά ήρθαν από το Ιρπίν μέσα, προς το Κίεβο», πρόσθεσε ο Τάσος Τσιάμης.
Την ίδια ώρα, στο κέντρο του Κιέβου ακούγονται συνεχώς εκρήξεις.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook