Η Μαριάννα, η έγκυος μέσα στα αίματα που βγαίνει από το μαιευτήριο που βομβάρδισαν οι Ρώσοι στη Μαριούπολη και η φωτογραφία της έκανε το γύρο του κόσμου, γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Η Μαριάννα (Marianna Podgurskaya) είναι μοντέλο και influencer από την Ουκρανία και έγινε σύμβολο της βάρβαρης επίθεσης στο νοσοκομείο Παίδων και μαιευτήριο της Μαριούπολης.

Ίσως είναι το πιο συζητημένο πρόσωπο των τελευταίων ημερών καθώς η ρωσική προπαγάνδα ήθελε την εγκυμονούσα Μαριάννα,  ηθοποιό που παρίστανε την έγκυο και φόρεσε μεικ απ για να δείχνει ματωμένη…


Μέσα από το προφίλ της νεαρής Ουκρανής στο Instagram που όπως έγινε γνωστό γέννησε πριν από λίγες ώρες ένα υγιέστατο κοριτσάκι, υπάρχουν πρόσφατα αναρτημένες φωτογραφίες της που αποδεικνύουν ότι πράγματι ήταν έγκυος, όταν ο ρωσικός πύραυλος έπεσε πάνω στο μαιευτήριο, τραυματίζοντας συνολικά 17 ενήλικες, μεταξύ των οποίων γιατροί, νοσηλευτές και γυναίκες σαν την Μαριάννα σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Από μια γρήγορη περιήγηση στη σελίδα της, διαπιστώνεται ότι η Μαριάννα πριν το πόλεμο εργαζόταν ως αισθητικός. Διαφήμιζε τα προϊόντα που πουλούσε μέσω των σόσιαλ μίντια αλλά και μέσω του δικτύου επικοινωνίας Telegram.

Η Ουκρανή δημοσιογράφος Olga Tokariuk έγραψε στο Twitter ότι ενημερώθηκε από έναν συγγενή της Μαριάννας που της είπε πως κατάφερε να επικοινωνήσει μαζί της και πως χθες το βράδυ στις 10, η νεαρή αισθητικός έφερε στο κόσμο το κοριτσάκι της. «Έχει πολύ κρύο και οι βομβαρδισμοί δεν σταματούν» ήταν τα τελευταία λόγια της Μαριάννας στη σύντομη επικοινωνία που είχε με τον συγγενή της, έγραψε η Olga Tokariuk.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook