Μάρτυρες αναφέρουν ότι πολλά ασθενοφόρα κατευθύνονται στην πόλη Λβιβ στα σύνορα της Ουκρανίας μετά από βομβαρδισμούς από ρωσικά αεροσκάφη.

Οι νεκροί και οι τραυματίες είναι πάρα πολλοί στην πόλη Λβιβ από τους ρωσικούς βομβαρδισμούς, που έχουν προκαλέσει τεράστιες καταστροφές στην πόλη και τους ανθρώπους.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, υπάρχουν τουλάχιστον 35 νεκροί και 134 τραυματίες, ενώ ο απολογισμός αναμένεται να αυξηθεί.

«Οι εισβολείς πραγματοποίησαν αεροπορικό πλήγμα στο Διεθνές Κέντρο για τη Διατήρηση της Ειρήνης και την Ασφάλεια. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, εκτόξευσαν οκτώ πυραύλους», ανέφερε σε δήλωσή της η διοίκηση.

Ο τοπικός κυβερνήτης ισχυρίζεται ότι η Ρωσία εκτόξευσε 30 ρουκέτες στο στρατιωτικό κέντρο Yavoriv. Ο Ουκρανός υπουργός Άμυνας είπε επίσης ότι το ξένο στρατιωτικό προσωπικό είχε έδρα στο στρατιωτικό κέντρο Yavoriv, όχι μόνο εκείνοι από την Ουκρανία.

Το κέντρο χρησιμοποιείται από τις χώρες του ΝΑΤΟ για τη διεξαγωγή εκπαιδευτικών ασκήσεων, με τη Ρωσία να έχει προειδοποιήσει τις προηγούμενες ημέρες ότι θα στοχοποιηθούν οι γραμμές ανεφοδιασμού του ΝΑΤΟ. Το Reuters αναφέρει ότι ένας μάρτυρας είδε περισσότερα από δώδεκα ασθενοφόρα να κατευθύνονται προς την περιοχή.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook