Ξημερώματα Κυριακής προς Δευτέρα θα γίνει η γιορτή απονομής των Όσκαρ και και τον γύρο του κόσμου κάνει η φήμη για πιθανή εμφάνιση του προέδρου της Ουκρανίας Βολοντιμίρ Ζελένσκι.

Η απονομή των Όσκαρ, η μεγαλύτερη γιορτή της κινηματογραφικής βιομηχανίας επιστρέφει στο κόκκινο χαλί της και στην λαμπερή αίθουσα του Dolby Theater, στη σκιά του πολέμου στην Ουκρανία με τα διεθνή ΜΜΕ να κάνουν λόγο ότι πιθανότατα ο Βολοντιμίρ Ζελένσκι θα απευθύνει μήνυμα ζωντανά μέσω βιντεοκλήσης ή μαγνητοσκοπημένο.

Οι υπεύθυνοι για την Τελετή Απονομής των βραβείων Όσκαρ, όπως αναφέρει η New York Post, αφήνουν ακόμα ανοιχτό το ενδεχόμενο να παρέμβει ο Βολοντιμίρ Ζελένσκι.

Αυτό που τους προβληματίζει φαίνεται να είναι το κατά πόσο θα πρέπει να πάρει πολιτικά χαρακτηριστικά η βραδιά, κάτι που θεωρείται δεδομένο ειδικά αν τελικά μιλήσει ο πρόεδρος της Ουκρανίας στο κοινό του Dolby Theater.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, δεν είναι επίσης σαφές αν αυτό θα μπορούσε να γίνει ως μια ομιλία σε live σύνδεση ή με βιντεοσκοπημένο μήνυμα. Η διοργάνωση των βραβείων Όσκαρ, από την πλευρά της, αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο στη New York Post για τα όσα ακούγονται και γράφονται, ενώ ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την τελετή απονομής.

Πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι το ABC, που θα μεταδώσει την τελετή απονομής, έχει ταχθεί υπέρ της εμφάνισης του Βολοντιμίρ Ζελένσκι. Πιστεύεται επίσης ότι η ουκρανικής καταγωγής ηθοποιός Mila Kunis, η οποία συγκέντρωσε 35 εκατομμύρια δολάρια με τον σύζυγό της Ashton Kutcher, για τους πρόσφυγες, θα κάνει μια δήλωση για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Υπενθυμίζεται ότι την στήριξη της έχει ήδη δηλώσει και μια από τις οικοδέσποινες της βραδιάς, η Έιμι Σούμερ. «Νομίζω ότι είναι μια τεράστια ευκαιρία να σχολιάσουμε κάποια πράγματα. Δεν φοβάμαι καθόλου να αγγίξω το θέμα του πολέμου, αλλά δεν είμαι παραγωγός της τελετής και δεν αποφασίζω» είχε δηλώσει – μεταξύ άλλων – η ηθοποιός.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook