Η επίθεση του Γουίλ Σμίθ σε βάρος του Κρις Ροκ στη σκηνή των Όσκαρ σε ζωντανή μετάδοση παγκοσμίως, στιγμάτισε τη χθεσινή τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ.

Ο Γουιλ Σμιθ χαστούκισε τον παρουσιαστή Κρις Ροκ στη σκηνή της 94ης τελετής των Βραβείων Όσκαρ, επειδή κορόιδεψε την σύζυγο του, που πάσχει από αλωπεκία για το ξυρισμένο της κεφάλι.

Η επίθεση ήταν πρωτοφανής για τα χρονικά της τελετής των Όσκαρ και έχει γίνει θέμα συζήτησης ανά τον κόσμο.
Όλα έγιναν ενώ ο Κρις Ροκ παρουσίαζε το Όσκαρ καλύτερου ντοκιμαντέρ, άρχισε να αστειεύεται. Πρώτα με το ζευγάρι Χαβιέρ Μπαρδέμ – Πενέλοπε Κρουζ που είναι και οι δυο υποψήφιοι και μετά πήγε στη σύζυγο του Γουίλ Σμιθ, χλευάζοντας το γεγονός πως είχε σχεδόν ξυρισμένο το κεφάλι της, όπως η Ντέμι Μουρ στο G.I. Jane.
«Τζέντα, σε αγαπώ αλλά περιμένω το G. I. Jane 2» είπε ο Κρις Ροκ και η Τζέντα Πίνκετ – Σμιθ δεν έκρυψε την ενόχλησή της. Δευτερόλεπτα λεπτά, ο Γουίλ Σμιθ σηκώθηκε από τη θέση του, ανέβηκε στη σκηνή, πλησίασε τον Κρις Ροκ και τον χαστούκισε!

Εξοργισμένος επέστρεψε στη θέση του, με τον Κρις Ροκ να του λέει πως ό,τι είπε ήταν απλά ένα αστείο αλλά ο Γουίλ Σμιθ του φώναζε να μην πιάνει στο γα@@@@νο στόμα του, το όνομα της γυναίκας του!

Το κούρεμα της Τζέντα Πίνκετ – Σμιθ δεν ήταν επιλογή της αλλά η γνωστή ηθοποιός φαίνεται πως έχει αλωπεκία και της έχουν πέσει τα μαλλιά.

Σαράντα λεπτά αργότερα, όταν ο Γουίλ Σμιθ ανέβηκε στη σκηνή των Όσκαρ για να παραλάβει το αγαλματίδιο που κέρδισε για την ερμηνεία του στη «Μέθοδο των Γουίλιαμς», ζήτησε συγνώμη.

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από την Ακαδημία, η αγάπη σε εξωθεί να κάνεις τρελά πράγματα. Ελπίζω η Ακαδημία να με καλέσει ξανά σε τελετή της», είπε δακρυσμένος ο ηθοποιός παραλαμβάνοντας το βραβείο, προσπαθώντας να δικαιολογηθεί για την πράξη του. Στην ομιλία του ο σταρ επισήμανε ότι το να ακούς ανθρώπους να μιλούν άσxημα για εσένα είναι μέρος της δουλειάς ωστόσο αναφέρθηκε στη βαθιά ανάγκη που νιώθει όλο και πιο έντονα, καθώς περνούν τα χρόνια, να υπερασπίζεται τα αγαπημένα του πρόσωπα. Υπενθυμίζεται ότι στην ταινία «Η Μέθοδος των Γουίλιαμς» ο Σμιθ ενσαρκώνει τον πατέρα-προπονητή των δύο πρωταθλητριών του τένις Σερίνα και Βίνους Γουίλιαμς.

Σύμφωνα με πηγές από τον κλάδο του κινηματογράφου που μίλησαν στη New York Post, δεν αποκλείεται μετά από αυτό το πρωτοφανές συμβάν με πρωταγωνιστή τον Σμιθ να του ζητηθεί να δώσει πίσω το χρυσό αγαλματίδιο.

Όπως επισημαίνουν, η Ακαδημία έχει έναν αρκετά αυστηρό κώδικα δεοντολογίας και ένα τέτοιο περιστατικό δεν αποκλείεται να έχει συνέπειες. «Ουσιαστικά ήταν επίθεση. Ήταν όλοι τόσο σοκαρισμένοι στην αίθουσα, ήταν μια πολύ άβολη στιγμή. Νομίζω ότι ο Γουιλ δεν θα θέλει να δώσει πίσω το Όσκαρ του, αλλά ποιος ξέρει τι μπορεί να συμβεί τώρα», είπε στην εφημερίδα μια πηγή από τα υψηλά κλιμάκια του Χόλιγουντ.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook