Ένας άλλος Εμανουέλ Μακρόν μας … «συστήνεται» μέσα από τις φωτογραφίες της προσωπικής φωτογράφου του Γάλλου προέδρου στο Instagram.

Σε μία από τις φωτογραφίες που έχει γίνει viral ο Εμανουέλ Μακρόν κάθεται χαλαρός σε έναν καναπέ με ανοιχτό πουκάμισο που αποκαλύπτει το δασύτριχο στήθος του, με πολλούς να σχολιάζουν ότι ο Γάλλος πρόεδρος προσπαθεί να… κερδίσει ψηφοφόρους με τα σωματικά του θέλγητρα!

Σε δημοσίευμα της για το δασύτριχο στέρνο του Μακρόν, η Daily Mail συγκρίνει τον Γάλλο πρόεδρο με τον Σον Κόνερι και τον Μπαρτ Ρέινολντς, διάσημοι και οι δύο για την πυκνή τους τριφοφυΐα στο συγκεκριμένο σημείο του σώματός τους.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, οι νέες «παρασκηνιακές» φωτογραφίες του Μακρόν από την επίσκεψή του στη Μασσαλία το προηγούμενο Σάββατο έχουν πιθανώς ως στόχο να «κερδίσουν» νέους ψηφοφόρους, δεδομένου ότι η απήχηση της Λεπέν στις μικρότερες ηλικίες έχει αυξηθεί σημαντικά συγκριτικά με την προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση.

To υλικό που δημοσιεύει ανά τακτά χρονικά διαστήματα στον λογαριασμό της στο Instagram η Soazig de la Moissonnière, η προσωπική φωτογράφος του Γάλλου προέδρου γίνεται συχνά αντικείμενο σχολιασμού, αφού ο φακός της δείχνει να «συλλαμβάνει» τον Γάλλο πρόεδρο σε πιο προσωπικές και casual στιγμές, και οι φωτογραφίες της δίνουν μια «γεύση» για το πώς μπορεί να είναι η ζωή του εκτός πολιτικής.

Στις υπόλοιπες φωτογραφίες ο Μακρόν φωτογραφίζεται να διαλέγει πουκάμισο, αγκαλιά με τη με τη σύζυγό του Μπριζίτ, να δένει τη γραβάτα του αλλά και να τρέχει προς τους οπαδούς του σε προεκλογική ομιλία του.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook