«Διαθέτουμε όλα τα εργαλεία» για να απαντήσουμε, αν υπάρξει ξένη παρέμβαση στην επιχείρησή μας στην Ουκρανία, ανέφερε ο Βλαντιμίρ Πούτιν αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο χρήσης πυρηνικών όπλων.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε για άλλη μια φορά, το μεσημέρι της Τετάρτης, ότι «όλοι οι στόχοι της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης της Ρωσίας στο Ντονμπάς και την Ουκρανία θα εκπληρωθούν».

«Θέλω να τονίσω ξανά: όλοι οι στόχοι της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης που διεξάγουμε στο Ντονμπάς και την Ουκρανία, η οποία ξεκίνησε στις 24 Φεβρουαρίου, θα εκπληρωθούν», δήλωσε ο Πούτιν, κατά τη διάρκεια συνάντησης με μέλη του Συμβουλίου Νομοθετών της Ρωσίας, σύμφωνα με το Russia Today.

Επιπλέον, ο Πούτιν προειδοποίησε για τις συνέπειες της εξωτερικής ανάμειξης στη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, αφήνοντας, μάλιστα, έμμεσες αιχμές ακόμα και για τη χρήση πυρηνικών. Σύμφωνα με τον Ρώσο πρόεδρο, εάν κάποιος προσπαθήσει να παρέμβει στα γεγονότα και να δημιουργήσει απαράδεκτες στρατηγικές απειλές για τη Ρωσία, τότε η απάντηση θα είναι «αστραπιαία και γρήγορη». «Διαθέτουμε όλα τα εργαλεία για το σκοπό αυτό. Ανάμεσα σε αυτά, είναι ένα για το οποίο κανείς δεν μπορεί να καυχηθεί. Και δεν θα καυχηθούμε. Θα το χρησιμοποιήσουμε αν χρειαστεί. Και θέλω να το γνωρίζουν όλοι αυτό», τόνισε.

«Η ενότητα των ανθρώπων της Ρωσίας αξίζει πολλά, εγγυάται ότι η χώρα θα ανταποκριθεί επαρκώς στις πιο σύνθετες προκλήσεις και απειλές, θα περάσει με αυτοπεποίθηση από όλες τις δοκιμασίες. Έτσι ήταν πάντα και έτσι θα είναι και τώρα», συνέχισε ο Πούτιν, προσθέτοντας πως «η αντίδραση της Ρωσίας στα κυνικά σχέδια που είχε η Δύση για την Ουκρανία, ήταν σωστή και ακριβής χρονικά».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook