Ζαχάροβα: Όταν λέμε για αντίποινα σε χώρες της Δύσης να μας παίρνετε στα σοβαρά
Νέες απειλές κατά της Δύσης εκτόξευσε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα.
Σύμφωνα με τη Μαρία Ζαχάροβα, η Δύση καλεί ανοιχτά την Ουκρανία να επιτεθεί στη Ρωσία. Η ίδια κάλεσε τη Δύση να λάβει σοβαρά υπ’ όψιν την ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Άμυνας ότι πλήγματα στο ρωσικό έδαφος θα οδηγήσουν σε αντίποινα από τη Μόσχα.
Παράλληλα, η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου υποστήριξε ότι τα πρόσφατα περιστατικά στην αυτόκλητη φιλορωσική Δημοκρατία της Υπερδνειστερίας, στην Μολδαβία, είναι μια απόπειρα να παρασυρθεί η περιοχή αυτή στην ευρύτερη σύγκρουση στην Ουκρανία. Η θέση της είναι η εκτίμηση της Μόσχας για το συγκεκριμένο ζήτημα.
Στο ίδιο πλαίσιο, ανέφερε ότι η ένταση στην Υπερδνειστερία, η οποία συνορεύει με την Ουκρανία, κλιμακώνεται έπειτα από τις καταγγελίες των τοπικών αρχών ότι η περιοχή έχει δεχτεί επιθέσεις.
Η Ρωσία ανέφερε χθες μια σειρά εκρήξεων στα νότια της χώρας και μια φωτιά σε αποθήκη με πυρομαχικά κοντά στη ρωσική πόλη Μπέλγκοροντ, επιθέσεις που κορυφαίος Ουκρανός αξιωματούχος χαρακτήρισε ως ανταπόδοση και «κάρμα» για την εισβολή της Μόσχας.
Ολες οι Ειδήσεις
- Μητσοτάκης: Το κυνήγι του σταυρού μπορεί να περιμένει – Δεν αλλάζουν οι χάρτες με αυθαίρετες διεκδικήσεις, είπε για το τουρκολιβυκό μνημόνιο
- Κέλλυ Κελεκίδου: Η αποθέωση στην Αυστραλία, η ανανέωση και η πρεμιέρα με τον Αντύπα στην Αθήνα
- Έφοδος των «Αδιάφθορων» στην Πολεοδομία Κατερίνης – Έντεκα συλλήψεις, ανάμεσα τους ο προϊστάμενος της υπηρεσίας, έρευνα σε φακέλους
- ΕΡΤ1: «ΠΟΠ Μαγειρική» με τον Ανδρέα Λαγό – Καλεσμένοι οι Γιάννης Μαμουζέλος, Άννα Βαγενά, Κώστας Καζάκας, Έλλη Κασόλη, Αντώνης Σελέκος – Aπό 02 έως 06.11.2026
- Νότης Μαριάς: Στους δρόμους εργαζόμενοι και νεολαία της Ιταλίας ενάντια στον πόλεμο και την ακρίβεια
- Ρόδος: Έβρεχε επί 17 ώρες, πλημμύρισαν σπίτια, καταστήματα , παρασύρθηκαν αυτοκίνητα , υπερχείλισε ποτάμι στον Αρχάγγελο – Κλειστά σχολεία (βίντεο)
- «Συνήθως παίρνω τη σουίτα», «θέλω και γυναίκες» – «Έχουμε φάει τόσες χιλιάδες ευρώ μέσα σε λίγες μέρες, ας ηρεμήσουμε λίγο» , οι εξοργιστικοί διάλογοι του Φιρινίδη που έκλεβε τα χρήματα της ΜΚΟ από τους εράνους για τα άρρωστα παιδιά
- Ιωάννα Τούνη: Η φωτογραφία με τον γιο της – «Σφίγγεται η καρδιά μου»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook