Νέος γύρος φημολογίας γύρω από την υγεία του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν από τις εικόνες στην Κόκκινη Πλατεία όπου γιορτάστηκε με παρέλαση η «Ημέρα της Νίκης».

Κατά τη διάρκεια της παρέλασης, ο Βλαντιμίρ Πούτιν κάθισε στην κεντρική θέση της ειδικής εξέδρας στην Κόκκινη Πλατεία έως ότου να πάει ο υπουργός Άμυνας, Σεργκέι Σοϊγκού να τον ενημερώσει και να ξεκινήσει η ομιλία του.

Μετά την 11λεπτη ομιλία του  ο Βλαντιμίρ Πούτιν ξανακάθισε στη θέση του. Μόνο που αυτή τη φορά, η εικόνα έδωσε ξανά αφορμή σε κάποιους να μιλήσουν για την κακή υγεία του: Καθισμένος στη θέση του με κουβέρτα στα πόδια του και σε μια δεύτερη εικόνα, φάνηκε να κρατά με το αριστερό του χέρι, το δεξί του, ενισχύοντας τις φήμες περί πάρκινσον.


Στην εξέδρα μόνον ο Πούτιν και ένας από τους δεκάδες Ρώσους βετεράνους χρειάστηκαν κουβέρτα στα πόδια για να ζεσταθούν.


Επίσης , πολλοί παρατήρησαν ότι ο Πούτιν, καθώς άφησε το βήμα που μιλούσε για να πάει ως το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη για την καθιερωμένη κατάθεση στεφάνου, έδειχνε να «σέρνει» το βήμα του.

Όπως σημειώνει η Daily Mail, το καθένα από τα περιστατικά – το «βαρύ» βήμα και η κουβέρτα – δεν συνιστά από μόνο του θέμα, αλλά   σε συνδυασμό δεν αφήνουν τους ψιθύρους για την υγεία του να κατασιγάσουν.

Όπως σημειώνει η εφημερίδα, οι ψίθυροι για προβλήματα υγεία του Πούτιν είχαν ξεκινήσει πριν από δύο χρόνια -μάλιστα, υπήχαν φήμες ότι είχε εγχειρισθεί για καρκίνο.

Μάλιστα, λίγο αργότερα, ένας πολιτικός αναλυτής και μέγας πολέμιος του Πούτιν, ο Βαλερί Σολοβέι, είχε διασπείρει την φήμη ότι ο Πούτιν έπασχε από πάρκινσον, αναγκάζοντας το Κρεμλίνο να διαψεύσει τα πάντα, με τον Ντμίτρι Πεσκόφ να δηλώνει ότι ο Πούτιν έχαιρε «άκρας υγείας».

Δείτε εδώ όσα έγιναν στην Κοκκινη Πλατεία και την ομιλία Πούτιν 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις