Όπως ανακοίνωσε σήμερα ο Τζο Μπάιντεν και η σύζυγος του Τζιλ θα επισκεφτούν το Τέξας, όπου έγινε η τραγωδία στο δημοτικό σχολείο με τους 19 νεκρούς μαθητές και τις δύο δασκάλες , μετά την αιματηρή επίθεση από τον 18χρονο ένοπλο Σαλβαδόρ Ράμος.

Ο Τζο Μπάιντεν, σύμφωνα με το CNN είπε ότι: «Η Τζιλ και εγώ θα ταξιδέψουμε στο Τέξας τις επόμενες μέρες για να συναντηθούμε με τις οικογένειες και να τους ενημερώσουμε ότι νιώθουμε τον πόνο τους και ελπίζουμε να φέρουμε λίγη παρηγοριά στην κοινότητα που βρίσκεται  σε σοκ, πενθεί και είναι τραυματισμένη». Κατέληξε δε λέγοντας ότι: «Ως έθνος, νομίζω ότι όλοι πρέπει να είμαστε εκεί για αυτούς».

Οι πυροβολισμοί σε σχολείο του Τέξας έχουν επιπτώσεις στη θέση της Αμερικής στον κόσμο, δήλωσε εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για το μακελειό στο δημοτικό σχολείο.

Συγκλονισμένη δήλωσε και η Διευθύντρια των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ, Δρ Ροσέλ Γουαλένσκι, που δήλωσε ότι «είναι μια άλλη τραγωδία που σχετίζεται με τη βία με όπλα» και ότι η απώλεια ζωών είναι «μια υπενθύμιση ότι η ένοπλη βία είναι μια σοβαρή απειλή για τη δημόσια υγεία που πρέπει να αντιμετωπιστεί».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook