Χαρούμενες στιγμές για τον Σπύρο Μπιμπίλα, που πραγματοποίησε μια επιθυμία του.

Η επιθυμία του Σπύρου Μπιμπίλα ήταν να βρεί χρόνο για να κάνει μεταμόσχευση μαλλιών. Κι όχι μόνο την έκανε με επιτυχία αλλά το γιόρτασε λίγες μέρες μετά με φίλους δείχνοντας μας το ανανεωμένο προφίλ του


Η πρώτη ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα μετά τη μεταμόσχευση μαλλιών

«Καλοκαιράκι κ βλέπουμε τους φίλους μας που ξεκινήσαμε κάποτε μαζί κ στο θεατρικό τμήμα του Πανεπιστημίου κι αργότερα στο Θέατρο…Η υπέροχη Κατερίνα Πετούση , ο Θέμης Ψυχογυιός , ο @kostasvenetsanos και ο αρχιτεκτων-πολεοδομος Βασίλης Μελαδινης! Yπεροχο δειπνο στην Αγία Παρασκευή!», έγραψε χαρακτηριστικά.
Την περασμένη Παρασκευή μάλιστα ο ίδιος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία του 40 χρόνια πριν

«40 χρόνια χωρίζουν αυτές τις δύο φωτογραφίες.Τότε στα πάρτι που διοργάνωναν τα νεανικά περιοδικά Κατερίνα και Μανίνα και εμείς πολύ νέοι συνωστιζόμασταν με τους νέους που έβλεπαν τις ταινίες και τα σίριαλ της εποχής… Σήμερα ώριμοι πια πίνουμε το ποτάκι μας στο νέο μπαράκι του φίλου Τζώνυ Θεοδωρίδη στο Χαλάνδρι..


Ε ,χάσαμε τα μαλλιά μας αλλά όχι και τα μυαλά μας κι έτσι αφού περασαμε πολλά, αφήσαμε πέρα και τις διαφορές που μας χώρισαν κάποτε, συνεχίζουμε το ωραίο ταξίδι της ζωής και του θεάτρου…», έγραψε χαρακτηριστικά.

ΠΗΓΗ

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook