Πώς είναι σήμερα, όμως ο γοητευτικό ηθοποιός;

Ο ηθοποιός Κώστας Αποστολίδης έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές τηλεοπτικές επιτυχίες και έχει δανείσει τη φωνή του στα πιο δημοφιλή παιδικά της Disney. Μάλιστα, μία από τις πιο χαρακτηριστικές τηλεοπτικές εμφανίσεις του ήταν αυτή στο ρόλο του Άρη Μπακόπουλου, στο σίριαλ του Mega, ”Η νταντά”.

Πώς είναι σήμερα, όμως ο γοητευτικό ηθοποιός; Ο ίδιος κρατά χαμηλό προφίλ, κάνοντας σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις, με την παρουσία του να είναι τακτική κυρίως μέσα από την δουλειά του στην τηλεόραση.

Ο τηλεοπτικός ”’Άρης Μπακόπουλος”

Ο Κώστας Αποστολίδης είχε κάνει το 1997 έναν πρώτο γάμο. Παρότι γενικότερα φροντίζει να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή, είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του πως η πρώτη του σύζυγος είναι μια Ελληνοαμερικανίδα δικηγόρος, με το όνομα Στέφανι, με την οποία γνωρίστηκαν το 1995.

Οι φωτογραφίες του Κώστα Αποστολίδη

Πάντως, ο ίδιος δηλώνει ευτυχισμένος με τη δεύτερη σύζυγό του, την Άννα Αγγελοπούλου -κόρη του αείμνηστου σκηνοθέτη Θεόδωρου Αγγελόπουλου- με την οποία έκανε τον δεύτερο γάμο του το 2007. Σε συνέντευξή του στο περιοδικό Λοιπόν και στη δημοσιογράφο Ρενέ Σαραντινού είχε δηλώσει σχετικά:

«Μια σύντροφος που είναι πρωταγωνίστρια στη ζωή μου. Είναι ο άνθρωπος για τον οποίο ζω και παλεύω να βελτιωθούν οι ζωές μας, να ζήσουμε πράγματα όλοι μαζί. Η σύζυγός μου είναι ο πρώτος και σημαντικότερος άνθρωπος στη ζωή μου, πρώτα είναι η Άννα και αμέσως μετά τα παιδιά. Η σύζυγός μου είναι ο κεντρικότερος ρόλος που μπορεί να υπάρξει».

Πηγή

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook