Η πρώτη αντίδραση του Σοϊλέδη στην κόντρα τους

Στη εφημερίδα “Espresso” μίλησε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και αναφέρθηκε στην Μαρία Αντωνά.

Συγκεκριμένα, ο πρώην παίκτης του survivor είπε: «Η συγκεκριμένη κοπέλα μού είχε στείλει δεκάδες μηνύματα πριν μπω στο παιχνίδι, εξυψώνοντάς με, λέγοντάς μου πως με γούσταραν εκείνη κι ο Άρης. Προφανώς το έκανε στρατηγικά με όλους τους παίκτες πριν μπουν στο παιχνίδι αλλά και μετά, για να στηρίζουν τον αρραβωνιαστικό της στις συνεντεύξεις τους. Είναι μια κοπέλα με στρατηγική. Όταν βγήκα της τηλεφώνησα και της εξήγησα πως ήταν χιουμοριστικά αυτά που έλεγα για την Σοφιάννα, όχι για να της κάνω κακό. Εκείνη τότε μου είπε “ωραία, μόλις βγεις στις εκπομπές και πεις πως έκανες χιούμορ, θα βγω κι εγώ και θα αναθεωρήσω δημοσίως”… Διότι είχε μιλήσει πολύ άσχημα για εμένα. Εγώ έκανα αυτό που της υποσχέθηκα αλλά εκείνη δεν τήρησε το λόγο της. Στον τελικό με έσπρωξε περνώντας από δίπλα μου όταν βγήκε νικητής ο Στάθης. Με νευρίασε αυτό και δεν θέλω να ασχοληθώ ξανά μαζί της. Μου είναι αδιάφορη, ούτε καν τη βλέπω».

Από την πλευρά της, η Μαρία Αντωνά θέλησε να απαντήσει στον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και ξέσπασε μέσα από τα social media.

«Άνθρωποι οι οποίοι υπήρξαν μέσα σε ριάλιτι, είχαν λόγο και υπόσταση και μάλιστα έχουν πληρωθεί και για αυτό, διαψεύδουν τον ίδιο τους τον εαυτό τόσο καιρό. Επέμεναν, έβγαιναν μετά σε εκπομπές, ισχυρίζονταν πράγματα τα οποία έθιγαν οικογένειες, σπίτια, ανθρώπους, γυναίκες, άντρες, πόσα άτομα μαζί…», είπε μεταξύ άλλων η Μαρία Αντωνα. Δείτε ΕΔΩ! όσα είπε.
Η αντίδραση του Άρη Σοϊλέδη στην κόντρα Αντωνά- Εμμανούηλ

Ο Άρης Σοϊλέδης παράλληλα με τα βίντεο που πόσταρε η Μαρία Αντωνά, σχολίασε με το δικό του τρόπου την κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στην αγαπημένη του και τον πρώην συμπαίκτη του στο ριάλιτι επιβίωσης.

Συγκεκριμένα, ο Άρης Σοϊλέδης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια μαύρη φωτογραφία, στην οποία είχε τοποθετήσει δύο emoji που σε παρέπεμπαν σε αναγούλα και εμετό.

Δείτε τη φωτογραφία που ακολουθεί.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook