Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλαέιρα Ζήση ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μια εντυπωσιακή τελετή στην Κύπρο.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση σχεδίασαν τον γάμο που πάντα ονειρευόντουσαν και όλα πήγαν σύμφωνα τις επιθυμίες τους

Ο γάμος πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 28 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα στη Λεμεσό και οι εορτασμοί έχουν ξεκινήσει ήδη από νωρίς! Όπως είχε δηλώσει μερικές ημέρες πριν ο Μαυρίκιος Μαυρικίου όλα ήταν σχεδιασμένα άψογα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια προκειμένου να περάσουν υπέροχα όχι μόνο οι ίδιοι αλλά και οι 2000 καλεσμένοι τους.

Λίγο μετά τον γάμο του με την Ιλάειρα Ζήση, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου έκανε την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο γαμπρός μαζί με τη νύφη βγαίνουν από την εκκλησία και όλοι χειροκροτούν το νεόνυμφο ζεύγος!

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου έγραψε στη λεζάντα: «Just Married!».


Φυσικά, πραγματοποιήθηκε και το γνωστό έθιμο όπου ρίχνουν ρύζι στο ζευγάρι για να ριζώσει η ευτυχία τους. Το έθιμο έχει ως στόχο να πλημμυρίσει τους νεόνυμφους με γονιμότητα και τύχη.

@xristosdimitriou671

#μαυρικιος #εκλησσια

♬ πρωτότυπος ήχος – Xristos

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου είχε ανεβάσει εικόνες και νωρίτερα, όταν πέρασε από το χώρο που ετοιμαζόταν η νύφη αλλά… δεν τον άφησαν να μπει.

Στιογμιότυπα από το γλέντι του γάμου της Ιλάειρας Ζήση και του Μαυρίκιου Μαυρικίου

«Να είναι η ζωή σας τόσο γλυκιά, όσο είστε κι εσείς. Εσένα Μαυρίκιε σε γνωρίζω χρόνια, την Ιλάειρα τη γνωρίζω τώρα. Να είστε ευτυχισμένοι και χαμογελαστοί όπως τώρα. Σας ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνετε να βρίσκομαι σε μία τόσο σημαντική ημέρα της ζωής σας», είπε χαρακτηριστικά η Έλλη Κοκκίνου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook