Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε για την παρεξήγηση με την ψευδή είδηση του θανάτου του Γιώργου Μάγκα και τη θύελλα αντιδράσεων που ξέσπασε στα social media εναντίον του παρόλο που ζήτησε συγγνώμη.

Έκαναν πρωτοσέλιδα με αισχρούς τίτλους. Όλοι αυτοί να ξέρουν ότι εγώ θα απαντήσω…”, λέει ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας έκανε ποδαρικό στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και στην κουβέντα τους με την Μπέττυ Μαγγίρα μπήκε και το περιστατικό που συνέβη πριν από μερικές ημέρες. Στα μέσα του Αυγούστου, σε ανάρτηση του ο Σπύρος Μπιμπίλας γνωστοποιούσε την είδηση του θανάτου του «βασιλιά» του κλαρίνου, Γιώργου Μάγκα, κάτι που φυσικά δεν είχε συμβεί.

«Αυτή η στραβοτιμονιά δεν προέρχεται από μένα. Κάποιος δημοσιογράφος δημοσιεύει από λάθος του έναν θάνατο επειδή είχε πεθάνει ένας ξάδελφος του Γιώργου Μάγκα, εγώ το βλέπω από δημοσιογράφο και το δημοσιεύω. Έκαναν πρωτοσέλιδα με αισχρούς τίτλους. Όλοι αυτοί να ξέρουν ότι εγώ θα απαντήσω…», προειδοποίησε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Ο Γιώργος Μάγκας στην αρχή ήταν στεναχωρημένος, αλλά μετά το κατάλαβε και θα πάω και στη Λιβαδειά να τον συναντήσω, Ζητώ συγγνώμη δημόσια από τον αξιαγάπητο αυτόν άνθρωπο», σημείωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook