Η αντίδραση του Στέφανου Κωνσταντινίδη στα όσα δήλωσε χθες ο Γιωρίκας Πιλίδης σε συνέντευξή του.

Την απάντησή του έδωσε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στις χθεσινές δηλώσεις που έκανε στο Open Weekend ο αθλητής της ελεύθερης πάλης, Γιωρίκας Πιλίδης.

Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν από την εκπομπή από το περιβάλλον του δημοσιογράφου αναφέρθηκαν τα εξής:

«Με πολύ μεγάλη του έκπληξη, παρακολουθώντας την εκπομπή Open Weekend, άκουσε ένα νεαρό παιδί και πρώην παίκτη του Survivor, γελώντας και με ευκολία να τον αποκαλεί ΤΣΙΡΑΚΙ της Ομοσπονδίας Πάλης και ότι «του την είχε στήσει» γιατί εργάζεται για τον πρώην πρόεδρο της Ομοσπονδίας από το 2016 και Ολυμπιονίκη, Κώστα Θάνο. Η ανοχή έχει και τα όριά της και κανένας δεν μπορεί αυθαίρετα και χωρίς αποδεικτικά στοιχεία να παίζει με την τιμή, την υπόληψη και την επαγγελματική σταδιοδρομία ενός δημοσιογράφου που επί 24 χρόνια έχει εργαστεί εναρμονισμένα και τηρώντας τον κώδικα δημοσιογραφικής δεοντολογίας σε όλα τα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας. Τα 24 αυτά χρόνια και στο πλαίσιο του επαγγέλματός του έχει συναντηθεί, συνομιλήσει και φωτογραφηθεί με υπουργούς κα βουλευτές όλων των κομμάτων, με αθλητές όλων των αγωνισμάτων και καλλιτέχνες όλων των χώρων. Με εκατοντάδες από τους παραπάνω έχει κάνει και συνεντεύξεις.

Τον Ολυμπιονίκη, Κώστα Θάνο, τον γνωρίζει προσωπικά, του έχει πάρει συνέντευξη, έχει φωτογραφηθεί μαζί του, έχει κάνει ως Ολυμπιονίκης βραβεύσεις σε εκδηλώσεις που έχει παρουσιάσει ο Στέφανος Κωνσταντινίδης και τον θαυμάζει απεριόριστα διότι σήκωσε ψηλά την ελληνική σημαία μας στο αρχαιότερο των αθλημάτων. Αυτά τα 24 χρόνια δεν έχει λάβει ως αμοιβή ούτε ένα ευρώ από κρατικό, δημόσιο φορέα ως σύμβουλος ή συνεργάτης γραφείου Τύπου. Ποτέ! Γενικότερα δεν έχει λάβει ούτε ένα ευρώ από το Δημόσιο. Ποτέ! Θα καλέσει ενδίκως τον αθλητή Πιλίδη που τον συκοφάντησε στο πανελλήνιο με βαρείς χαρακτηρισμούς που ουδεμία σχέση έχουν με την ηθική και τις αξίες που πιστά υπηρετεί τα 24 χρόνια και προσπάθησε επιπροσθέτως εντέχνως και με δόλο να ποινικοποιήσει τις επαφές που έχει «με όλη την Ελλάδα» εξαιτίας του επαγγέλματός του, να αποδείξει τη σχέση εργασίας που έχει, όπως λέει, με τον Θάνο αλλιώς επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματος του. Υς δια ρόδων…!

Πηγή

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook