Πάνος Αργιανίδης: Σε ψυχιατρικό ίδρυμα ο πρώην παίκτης του Survivor μετά τις απειλές για αυτοκτονία
Δεν είναι γνωστοί, ακόμη, οι λόγοι που τον οδήγησαν στο να απειλήσει ότι θα κάνει κακό στον εαυτό του.
Σε ψυχιατρικό ίδρυμα οδηγείται, μετά την κατάθεσή του στο Αστυνομικό Τμήμα Διονύσου, ο πρώην παίκτης του Survivor, Πάνος Αργιανίδης, ο οποίος ταμπουρωμένος σε τουαλέτα των ΕΛΤΑ απειλούσε να κάνει κακό στον εαυτό του.
Το «θρίλερ» στα ΕΛΤΑ του Κρυονερίου, κράτησε από τα ξημερώματα μέχρι το πρωί της Τρίτης, όταν και ομάδα ΟΠΚΕ αφού η διαπραγμάτευση μαζί του απέβη άκαρπη, έκανε «ντου», σπάζοντας την πόρτα της τουαλέτας και συλλαμβάνοντάς τον.
Μάλιστα όση ώρα Αστυνομικοί προσπαθούσαν να προσεγγίσουν το σημείο που βρίσκονταν ο πρώην μάνατζερ ράγκμπι και πλέον σεκιουριτάς των ΕΛΤΑ Κρυονερίου, φέρεται να τους πέταξε χλωρίνη.
Ολες οι Ειδήσεις
- «MarkosbyNight»: Μάρκος Σεφερλής – «Ο Μπαχαλόγατος»,Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου στις 22:00 – Τρέϊλερ
- O bwinΣΠΟΡ FM 94.6 γιορτάζει στο «Football Unity Festival» τα 50 χρόνια του ΠΣΑΠΠ
- «Chef στην κουζίνα σας» με τον Βαγγέλη Δρίσκα – Τα πιο λαχταριστά πιάτα για 4η σεζόν στο OPEN – Πρεμιέρα, Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου στις 14:45
- Μαρί Σαντάλ: Έχει γενέθλια μαζί με τον γιό της Οδυσσέα – Κίμωνα – «Είσαι ο πιο καλός άνθρωπος που ξέρω», έγραψε – Φωτογραφίες
- Ευρυδίκη Βαλαβάνη για τον γιό της: «Εγώ σου δείχνω τον κόσμο κι εσύ, κάθε μέρα, μου μαθαίνεις να τον βλέπω ξανά από την αρχή»
- Καλομοίρα σε Γιώργο Μπούσαλη: «Είσαι ένας υπέροχος σύζυγος και πατέρας, είμαστε ευλογημένοι που σε έχουμε»
- Πολιτική αντιπαράθεση ΠΑΣΟΚ – Θάνου Πλεύρη με επίκεντρο την υπόθεση Μαζωνάκη – «Είχα τυπική σχέση με τον Θεοδωρόπουλο», είπε ο υπουργός
- Ίζακ Μπόνγκα: Το υψηλό επίπεδο της EuroLeague, η αμυντική φιλοσοφία και η επιθυμία του για το 8ο ευρωπαϊκό του Παναθηναϊκού
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook