Έλενα Χριστοπούλου σε Φαίη Σκορδά: «Μόλις μου την είπες τηλεοπτικά» – Χαμός για το GNTM (video)

Κόντρα εκδηλώθηκε κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Πρωινό μας» μεταξή της Φαίης Σκορδά και της Έλενας Χριστοπούλου.
Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις της Βίκυς Καγιά για τις συμπεριφορές της σε παίκτριες του «GNTM» σε ένα ριάλιτι που η Έλενα Χριστοπούλου ήταν από τους κριτές για δύο χρόνια.
Σχολιάζοντας όσα είπε η Βίκυ Καγιά, η Έλενα Χριστοπούλου είπε αρχικά: «Η ένστασή μου είναι στον τρόπο. Δεν μπορώ να έρθω εγώ να μου κάνεις συνέντευξη για δουλειά και να μου πεις «γιατί είσαι έτσι, γιατί αυτό, γιατί εκείνο». Δεν γίνεται, γιατί με φέρνεις σε άμυνα».
Τότε η Φαίη Σκορδά πήρε τον λόγο και είπε στη συνεργάτιδά της: «Δεν θα ξεχάσω, γιατί κι εσένα έχουμε σχολιάσει, δεν πάει να πει ότι δεν εκτιμώ κι εσένα και την Καγιά. Κι εσένα έχουμε σχολιάσει παλαιότερα που θυμάμαι ήταν τα κορίτσια επάνω, είχαν υψοφοβία και τους έλεγες κάντο, τις πίεζες, έκλαιγαν… Εσύ πώς το έκανες τότε; Συγγνώμη»!
«Μόλις μου την είπες τηλεοπτικά και πάρα πολύ καλά έκανες. Σου βγάζω το καπέλο», είπε η Έλενα Χριστοπούλου και η Φαίη Σκορδά εξήγησε: «Όχι, δεν σου την είπα, απλά ξεκαθαρίζω ότι πολλές φορές είναι άλλο να σχολιάζουμε συγκεκριμένες αντιδράσεις και γεγονότα, όλοι κάνουμε λάθη και για τηλεοπτικούς λόγους και είναι άλλο να μιλάμε για μια προσωπικότητα και πορεία ενός ανθρώπου. Αυτό δεν γίνεται και δεν θα γίνει ποτέ σε αυτή την εκπομπή. Γι’ αυτό έρχομαι και σου λέω κι εσύ τότε τα ίδια δεν έκανες»;
https://www.youtube.com/watch?v=tU7bCUweTAc
«Στο κάστινγκ πας, δεν ξέρεις, είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζεις, κριτές, 50 άτομα παραγωγή, είσαι ντυμένος, είσαι με μαγιό… αυτό είναι πάρα πολύ ωραίο γιατί ξέρεις που πας. Όταν όμως μπαίνεις στο σπίτι και πρέπει να γίνεις ανταγωνιστικός, πρέπει να κάνεις κάποια πράγματα και τηλεοπτικά. Εγώ εκεί έμπαινα, Αυτά είναι τηλεοπτικά τερτίπια και τα ξέρουμε πολύ καλά», απάντησε η Έλενα Χριστοπούλου.
Στην ερώτηση της Φαίης: Εσύ δεν πίεζες τότε τα κορίτσια;», η Έλενα απάντησε:
«Όχι, δεν πίεζα. Ήμουν μαζί τους για να δω αν θα τα καταφέρουν. Κάποιες δεν τα κατάφεραν, κάποιες τα κατάφεραν, αυτές προχώρησαν. Αυτό είναι όλο το σύστημα. Επίσης, το GNTM είχε κερδίσει για πάρα πολύ καιρό το πραγματικό, το αληθινό, δεν είναι απλά ένα reality. Τα παιδιά που έχουν βγει από το GNTM έχουν πραγματικά πάρει πράγματα, έχουν βγάλει χρήματα κι επειδή περνάμε χαλεπούς καιρούς, πρέπει να έχουμε τη μπάλα χαμηλά».
Ολες οι Ειδήσεις
- Σε ύφεση η φωτιά σε Πικέρμι, Ραφήνα, Σπάτα: Κάηκαν σπίτια, δεκάδες απεγκλωβισμοί, σε επιφυλακή για αναζωπυρώσεις η Πυροσβεστική
- Μέρκελ: «Με πλήγωσε όταν με συνέδεσαν με τον ναζισμό» – «Δεν θα ζητούσα συγγνώμη για το πώς χειρίστηκα την κρίση» (βίντεο)
- Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Παρασκευή σε Αττική, Κύθηρα, Εύβοια, περιοχές της Πελοποννήσου και του Βορείου Αιγαίου
- Φωτιά σε Ραφήνα και Πικέρμι: Προς Σπάτα κινείται το πύρινο μέτωπο –Καίγονται σπίτια, μηνύματα του 112 για εκκενώσεις οικισμών, μάχη των πυροσβεστών
- Κρήτη: Αυτός είναι ο γυμνασιάρχης στο Ηράκλειο που προφυλακίστηκε για βιασμό μαθήτριας – Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του
- Ελένη Φουρέιρα: Viral η ατάκα για την καταγωγή της στη συναυλία της: “Τα κάνω όλα εγώ, είμαι Αλβανός»… (βίντεο)
- Big Brother: Ο αρχηγός αποφασίζει να κάνει «ό,τι γουστάρει» -Δείτε το τρέϊλερ και αποσπάσματα
- Mεγάλη φωτιά στη Ραφήνα κοντά σε σπίτια – Μήνυμα του 112 για εκκένωση οικισμών – Κλειστή η Μαραθώνος
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook