Χρήστος Σαντικάι: «Επειδή μου αρέσει σαν ηγέτης ο Μέγας Αλέξανδρος, το μωρό θα πάρει το όνομά του» (video)

Μοναδικές στιγμές ευτυχίας και χαράς ζουν η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι, καθώς το απόγευμα της Τετάρτης (21/9) υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδάκι.
Ο Χρήστος Σαντικάι ,δύο μέρες μετά τη γέννηση του γιού του, μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τον ερχομό του γιου του με την Λάουρα Νάργες και αποκαλύπτει τον λόγο που θα πάρει το όνομα «Αλέξανδρος».
Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι και ο αγαπημένος της ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα μέσα από τα social media.
Συγκεκριμένα, ανέβασε στο Instagram μία τρυφερή φωτογραφία, στην οποία κρατάει το χεράκι του νεογέννητου μωρού και γράφει: «Καλώς ήρθες αντράκο μου… Λάουρα Νάργες σε ευχαριστώ, σε αγαπώ».
Λίγες ώρες μετά το χαρούμενο γεγονός ο Χρήστος Σαντικάι μέσα από ένα Instagram story ανακοίνωσε και το όνομα που θα δώσουν στον μονάκριβο τους το οποίο θα είναι «Αλέξανδρος».
«Ήταν πολύ περίεργο το συναίσθημα όταν ήρθε το μωρό, ένα σοκ. Έκανε καισαρική και δεν επιτρεπόταν να είμαι μέσα», δήλωσε ο τραγουδιστής στο «MEGA Καλημέρα».
Για το όνομα που θα πάρει ο γιος του αλλά και για την κατάσταση της υγείας της συζύγου του, ο Χρήστος Σαντικάι είπε πως, «η Λάουρα νιώθει απελευθερωμένη, έφυγε ένα βάρος από πάνω της κυριολεκτικά. Επειδή μου αρέσει σαν ηγέτης ο Μέγας Αλέξανδρος, το μωρό θα πάρει το όνομά του».
«Ρώτησα, δεν παίζει να μείνει έτσι ήσυχος ε; και είπαν όχι!», συμπλήρωσε μιλώντας για τον γιο του.
Δείτε το βίντεο
Ολες οι Ειδήσεις
- Ραφαέλα Ψαρρού: «Στον βυθό βρίσκω πάντα ένα κομμάτι του εαυτού μου» – Βίντεο
- Προ των πυλών ο τελευταίος καύσωνας του καλοκαιριού – Σε ποιες περιοχές ο υδράργυρος θα αγγίξει τους 42 βαθμούς
- Άλιμος: Οι διακοπές της διπλανής πόρτας για όσους έμειναν στην Αθήνα
- Ελένη Μενεγάκη: “Θάλασσα, ήλιος και μηδέν σχέδια” – Νέες φωτογραφίες από τις διακοπές της
- Γιώργος Μαζωνάκης: Με θεραπευτική άδεια εκτός Δρομοκαίτειου- Σε εξέλιξη η ψυχιατρική εκτίμηση
- Η Αδαμαντία Λιόλιου στην ΕΡΤ – H επίσημη ανακοίνωση
- Μητσοτάκης για εμπρηστές: Τέλος η ατιμωρησία – Κανείς δεν μπορεί να παίζει με τις ζωές και τις περιουσίες των συμπολιτών μας
- Άριελ Κωνσταντινίδη για τον πρώην σύντροφό της – «Του είπα: “Δέχεσαι να μην είναι δικό σου το παιδί;”» (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook