Δείτε το story που δημοσίευσε η ίδια, τρώγοντας πρωινό στη Θεσσαλονίκη.

Σε έξαλλη κατάσταση η Δήμητρα Αλεξανδράκη αφού παρενέβη στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου δημοσίευσε story στον προσωπικό της λογαριασμό αναφερόμενη στο δημοσιεύμα που ήθελε την ίδια να έχει κάνει απόπειρα αυτοκτονίας σε ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη.

Η ίδια απευθυνόμενη στο zougla και στον δημοσιογράφο που «έβγαλε» το αποκλειστικό για την απόπειρα αυτοκτονίας της, είπε:

«Τρώω πρωινό από τον άλλο κόσμο και έχω κάνει συμφωνία με το θεό να μπορώ να κάνω και story. Είστε άθλιοι , τελικά εσείς οι ίδιοι που συγκαλύψετε εκείνον τον βιασμό στο ξενοδοχείο και εσυ δημοσιογράφε που τα πήρες , ξέρεις να διαστρεβλώνεις μια ιστορία για να διαφημίσεις το ξενοδοχείο όπως ξέρεις επίσης να διαστρεβλώνεις έναν βιασμό , έλα καλημέρα»

Δείτε το story που δημοσίευσε η ίδια, τρώγοντας πρωινό στη Θεσσαλονίκη

Το ρεπορτάζ του zougla.gr αναφέρεται σε αυτό δημοσίευμα με στοιχεία ωρών, τοποθεσιών αλλά και την εμπλοκή της αστυνομίας στο περιστατικό.

Το μήνυμα προς τη «Ζούγκλα» από τις αστυνομικές πηγές:

Προς επίρρωση των ανωτέρων και επιβεβαίωσή του ρεπορτάζ παραθέτουμε το μήνυμα που έφτασε τις πρωινές ώρες της Κυριακής στη «Ζούγκλα» σχετικά με την απόπειρα αυτοκτονίας της Δήμητρας Αλεξανδράκη. Επιπροσθέτως αναφέρουμε πως ο αποστολέας του μηνύματος είναι αστυνομική πηγή η οποία και επιλήφθηκε του ζητήματος.

Αντιλαμβανόμαστε τους λόγους για τους οποίους το οικογενειακό περιβάλλον και η ίδια η Δήμητρα Αλεξανδράκη διαψεύδουν την είδηση που ανάρτησε η «Ζούγκλα». Είναι δύσκολες αυτές οι στιγμές και σεβαστό το δικαίωμα του κάθε πολίτη να επιθυμεί την απολυτή ιδιωτικότητα σε τέτοιου είδους συμβάντα. Δεχόμαστε την διάψευση, αλλά η πηγή της «Ζούγκλας» δεν αμφισβητείται όπως αποκαλύπτει και το σχετικό μήνυμα που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα μας.

Η συνέχεια του δημοσιεύματος στον ιστότοπο ολοκληρώνεται ως εξης:

Είναι προφανές πως η Δήμητρα Αλεξανδράκη αναφέρεται στους γνωστούς κύκλους της Θεσσαλονίκης που διοργάνωσαν το πάρτι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο ξενοδοχείο «Met» το οποίο κατέληξε με τον βιασμό που κατήγγειλε η Γεωργία Μπίκα. Είναι φανερό ποιους καταγγέλλει το μοντέλο και τι υπονοεί πίσω από την ανάρτηση της.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook