Θοδωρής Μαραντίνης: «Θα τα δώσω αυτά τα χρήματα στην κα Χρηστίδου, είτε πιστεύω ότι είναι πολλά είτε λίγα»

Ο τραγουδιστής μίλησε για τη δίκη, την αιτία που τους οδήγησε εκεί και τις οικονομικές δυσκολίες που πέρασε
Στα δικαστήρια βρέθηκαν χθες ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου για το θέμα της διατροφής των παιδιών τους.
Ο τραγουδιστής κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε σε 12μηνη φυλάκιση με τριετή αναστολή, καθώς δεν κατέβαλε στη Σίσσυ Χρηστίδου το χρηματικό ποσό που είχε συμφωνηθεί για τα δύο τους παιδιά.
Το θέμα σχολιάστηκε από την εκπομπή «Πρωινό» και απόσπασμα των δηλώσεων του πρώην ζευγαριού προβλήθηκε στην εκπομπή. Ο δικηγόρος του Θοδωρή Μαραντίνη ανέφερε αρχικά: «Πριν δύο χρόνια, είχε καταθέσει αίτημα ρύθμισης οφειλών στο δημόσιο. Το 2020 έκανε 16 εκδηλώσεις, ενώ πριν ήταν πάνω από 60. Τα παιδιά σας όχι μόνο δεν στερήθηκαν, αλλά εξακολουθούσαν να ζουν πλουσιοπάροχη ζωή, όταν ο σύζυγός σας “γκρεμίστηκε”. Και μπράβο σας γι’ αυτό».
Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της Σίσσυς Χρηστίδου απάντησε: «Το 2020 έκανε 66 εκδηλώσεις, τέσσερις τηλεοπτικές εμφανίσεις κι εμπορικές συμφωνίες χιλιάδων ευρώ. Δεν κατέβαλε διατροφή, όχι επειδή δεν μπορούσε, αλλά από “κακοβουλία”».
Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε κι εκείνος τη δική του οπτική και δήλωσε μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου: «Ήταν ελάχιστες οι εμφανίσεις μου στον καιρό του κορωνοϊού, αλλά όχι αρκετές για να πληρώνω αυτά που είχα συναινέσει να πληρώνω. Το κράτος ουσιαστικά μου απαγόρευσε να δουλέψω. Θα τα πληρώσω αυτά τα χρήματα στην κα Χρηστίδου, είτε πιστεύω ότι είναι πολλά, είτε λίγα. Λόγω του οικονομικού αδιεξόδου, ζήτησα μείωση ενοικίου, ώστε να ανταπεξέλθω στις υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Αυτή τη στιγμή, πληρώνω 900 ευρώ ενοίκιο για το σπίτι στα Βριλήσσια, ενώ οδηγώ ένα μεταχειρισμένο τζιπ, με 400 ευρώ δόση».
Ο πατέρας του Θοδωρή Μαραντίνη δήλωσε για τον γιο του: «Ο γιος μου “ξέμεινε” από λεφτά και του έδωσα 10.000 ευρώ. Πληρώθηκαν οι συνεργάτες του, χρωστούσε μεροκάματα, δόσεις στην εφορία, δόσεις αυτοκινήτου. Δεν έχει κλείσει προς το παρόν συναυλίες κι έχει αγωνία για το τι θα συμβεί στο μέλλον. Δεν ξέρω αν είχαν τα εγγόνια μου να φάνε στο σπίτι μας. Εγώ τα έβλεπα με καινούρια ρούχα, ακριβά τάμπλετ, πανάκριβα κινητά. Πάντως η κα Χρηστίδου μέσα στην πανδημία κατάφερε να βγάλει πολλά χρήματα. Κορυφώθηκε η δουλειά της. Έχει και δικό της κανάλι στο YouTube. Ό,τι πιάνει στα χέρια της, το πουλάει με λεφτά».
Πηγή: Protothema.gr
Ολες οι Ειδήσεις
- Κ. Τασούλας: «Να διατηρήσουμε ακλόνητο το οικοδόμημα της μεταπολίτευσης» – Απουσίες από τη δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο – «Μουδιασμένα» χαμόγελα και πόλωση
- Ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής σε ΑΕΙ για το 2025 – Δείτε αναλυτικά τους πίνακες με τα αποτελέσματα
- Ελένη Φουρέιρα: Νέες φωτογραφίες με μαγιό και σορτσάκι από τις διακοπές της – «Μη με ενοχλείτε, είμαι εκτός»
- Ιωάννα Τούνη: Αποκαλύψεις για τον χωρισμό από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου – «Άν είχα χαλάσει χατίρια νωρίτερα, θα είχα δει πράγματα…» (βίντεο)
- Αυτοκίνητο «εισέβαλε» σε σούπερ μάρκετ στην Πέτρου Ράλλη – Τρεις τραυματίες ανάμεσά τους δύο μικρά παιδιά (βίντεο)
- Kαύσωνας: Drone καταγράφει 153°C σε οροφή αυτοκινήτου στη Λένορμαν και 70°C στην Ομόνοια
- Ιωάννα Τούνη: «Πρέπει να πάω σε γιατρό γιατί είμαι δύο εβδομάδες ολοένα και χειρότερα» (βίντεο)
- Big Brother: Οι επισκέψεις γίνονται πιο προσωπικές! – Απόψε στις 23.15 στον ΣΚΑΪ -Δείτε το τρέιλερ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook