Η Σοφία Χατζηπαντελή παραχώρησε συνέντευξη και αναφέρθηκε στο #unibrowMovement, αλλά και τα αρνητικά σχόλια που δέχεται για την εμφάνισή της.

Το μοντέλο μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» κι ανέφερε αρχικά: «Η μαμά μου είχε πάντα ωραία παχιά φρύδια και δεν με άφηνε να τα βγάζω. Ευτυχώς. Είμαι πολύ ευχαριστημένη γιατί όταν ήμουν μικρή, ήθελα να έχω παρέες. Δεν μπορούσα να το βρω. Ξέρουν ότι υπάρχουν περισσότερα από το φρύδι μου. Πάντα λέω μπορεί να με βρήκες για τα φρύδια μου, να με έκρινες αλλά ελπίζω να έμεινες στο ότι έχω κάτι να πω».

Στη συνέχεια, ωστόσο, ανέφερε πως έχει συνηθίσει εδώ και πολλά χρόνια να δέχεται αρνητικά σχόλια και απορρίψεις για την εμφάνισή της: “Κάποιες φορές μπορεί να πω με πειράζει… Δεν μου αρέσει που αυτοί είναι τόσο θυμωμένοι κι αναστατωμένοι επειδή μπορεί έχω δυο ή τρεις τρίχες ανάμεσα στα φρύδια»,

Αναφορικά με τη σχέση της με τη Βίκυ Καγιά, είπε: «Όλοι στο GNTM ήταν καταπληκτικοί. Η Βίκυ Καγιά μου έδωσε την ευκαιρία. Μου είπε: “Θα ήσουν τέλεια, σε θέλω”.

Επίσης, αναφέρθηκε στη Μαίρη Βιτινάρος, η οποία την αντικατέστησε…

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook