Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι είχε ερωτικές επαφές τόσο με κορίτσια όσο και με αγόρια.

Ο Ορέστης Τζιόβας σε μια συνέντευξη που μίλησε για όλα στην εφημερίδα Τα νέα και την Ζωή Λιάκα, αναφέρθηκε στην εξάρτησή του από τις ουσίες, τον τρόπο που αυτές επηρέασαν την επαγγελματική του ζωή αλλά και στην ερωτική του ζωή. Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι είχε ερωτικές επαφές τόσο με κορίτσια όσο και με αγόρια.

«Πρέπει να πω ότι ήταν μια πενταετία η οποία πέρασε «έτσι», σαν αέρα. Δε μου λείπει τίποτα από εκείνη την πενταετία. Το μόνο που με ενδιέφερε να φύγω από εκείνη την κατάσταση και να μπω ξανά σε μια κανονικότητα. Έπρεπε πρώτα να φάω τα μούτρα μου», ανέφερε αρχικά ο Ορέστης Τζιόβας.

Τι είναι για σας «κανονικός»;

Εκείνος που διαχειρίζεται τα συναισθήματά του, εκείνος που αντιλαμβάνεται τη θέση του απέναντι στους άλλους. Και νομίζω η πιο σκληρή μάχη που έχω δώσει στη ζωή μου είναι να επιστρέψω στην κανονικότητα. Να μην έχω εξαρτήσεις, και αυτή η μάχη ήταν κυρίως ψυχολογική. Να μάθω να υπάρχω χωρίς αυτές.

Ποιο ήταν το συναίσθημα που ισχυροποίησε τη σχέση σας με τις ουσίες;

Όλες οι πρώτες επαφές γιατί οι στιγμές ήταν πολύ έντονες, χαρούμενες και ένιωθα πολύ σέξι. Μπορούσα να πάω να μιλήσω σε οποιαδήποτε μου άρεσε. Με έκανε πολύ “φλερτικό”. Ένιωθα λαχτάρα, αυτή η λέξη ταιριάζει.

Διευρύνθηκε ο ερωτισμός σας;

Ένιωσα την επιθυμία να εξερευνήσω την ερωτική ζωή μέσα από την ερωτική επαφή και με αγόρια και με κορίτσια. Ο ερωτισμός μου φυσικά δε συνδέεται με τις ουσίες. Από την άλλη, η αναζήτηση είχε ένα τεράστιο κέρδος στη δουλειά μου, τη συλλογή εμπειριών.

Με ποιον τρόπο;

Με βοήθησε να καταλάβω καλύτερα τον άνθρωπο. Με γοητεύει να μαθαίνω πως μπορεί να αισθανθεί κάποιος άλλος. Δεν ερωτεύτηκα ποτέ όμως ένα αγόρι. Εδώ θέλω να διαχωρίσω τον έρωτα από το σεξ. θεωρούσα πάντα ότι τα αντρικά κολλητηλίκια είχαν κάτι ερωτικό μέσα τους που δεν είναι καθόλου σεξουαλικό. Έχουν τη διεκδίκηση της προσοχής, της φροντίδας, του νοιαξίματος μέσα από ένα φίλτρο πολύ macho.

Έχετε εισπράξει μεγαλύτερη τρυφερότητα από άντρα ή γυναίκα;

Και από τους δύο νομίζω.

«Η εξάρτησή μου από τις ουσίες είχε επιπτώσεις από τη δουλειά μου γιατί κάποιες φορές δεν ήμουν πολύ τυπικός. Επίσης μιλούσα αρκετά για το τι έκανα και σε αυτόν τον χώρο υπάρχουν πολλοί καλοθελητές. Άκουσα παραπάνω από μια φορά, “μου είπαν να μη σε πάρω για δουλειά γιατί θα μου δημιουργήσεις πρόβλημα. Φυσικά αυτό δεν ήταν κοντά στην πραγματικότητα γιατί ήμουν λειτουργικός. Όμως ήταν ένα καμπανάκι», εξομολογείται ο Ορέστης Τζιόβας

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook