Αποστάσεις κράτησε η Φαίη Σκορδά όταν ρωτήθηκε για τον Γιώργο Λιάγκα.

Η Φαίη Σκορδά βρέθηκε χτες το βράδυ σε εκδήλωσε και απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.

Οι ερωτήσεις που έγιναν στη γνωστή παρουσιάστρια αφορούσαν εκτός από τη νέα της εκπομπή και το θέμα που ανέκυψε με την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από την εκπομπή τοτ πρώην συζύγου της, Γιώργου Λιάγκα.
«Δεν θα μπω καθόλου σε αυτή τη διαδικασία» – «Πάντα θα ήθελα τη Δούκισσα στην ομάδα μου -όχι στο πάνελ, γιατί δεν ακούγεται ωραίο», είπε η Φαίη Σκορδά.

«Περνάμε καλά στην εκπομπή, μου είχε λείψει. Όχι ότι δεν περνούσαμε καλά πριν, εννοώ ότι μου είχε λείψει το κομμάτι της ψυχαγωγίας πάρα πολύ. Έχουμε ακόμα δρόμο, δεν το έχουμε βρει ακόμα 100%, χρειαζόμαστε αλλαγές. Δεν θα αποχωρήσει κανείς, θα έχουμε μόνο προσθήκες».

Η Δούκισσα μου αρέσει πάρα πολύ και πραγματικά είναι εξαιρετική στη δουλειά της. Πάντα θα ήθελα τη Δούκισσα στην ομάδα μου -όχι στο πάνελ γιατί δεν ακούγεται ωραίο». Η επόμενη ερώτηση αφορούσε άμεσα τον πρώην σύζυγό της και τη συμπεριφορά του. Κατά πόσο πιστεύει ότι αυτή οφείλεται στην αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού; «Δεν θα μπω καθόλου σε αυτή τη διαδικασία» απάντησε χαμογελαστά και αποχώρησε.

Δείτε το βίντεο

https://www.youtube.com/watch?v=rSAfHW-9D8E

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook