Ο Τριαντάφυλλος μίλησε για τα ραντεβού του με την παραγωγή του Survivor και για τον Γιώργο Αγγελόπουλο

«Το να πάω στο All Star Survivor, δεν είναι θέμα χρημάτων, τα 5.000 ευρώ την εβδομάδα είναι πολύ καλά λεφτά», είπε αρχικά ο Τριαντάφυλλος μιλώντας στην κάμερα του «OPEN Weekend».

Ο Τριαντάφυλλος αναφέρθηκε επίσης στον Γιώργο Αγγελόπουλο και τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ.

«Ο Γιώργος Αγγελόπουλος θέλω να είναι στο All Star σαν παίκτης, ας γίνει παρουσιαστής μετά. Αν πάει ο Ντάνος, θα πάω κι εγώ», λέει ο Τριαντάφυλλος.

Ο Τριαντάφυλλος είπε αρχικά στην εκπομπή «Open Weekend» και την Πέννυ Καβέτσου: «Η αγάπη του κόσμου είναι δώρο θεού. Το να πάω στο Survivor All Star δεν είναι θέμα χρημάτων. Τα 5000 ευρώ την εβδομάδα είναι πολύ καλά λεφτά. Ο Μαρτίκας το κατάλαβε και είπε το παιδί συγγνώμη. Δεν μπορώ να ασχολούμαι με το τι λέει ο καθένας, αν το έκανα θα ήμουν τώρα στο τρελάδικο».

Στη συνέχεια ο Τριαντάφυλλος πρόσθεσε: «Αν μπορούσα να πάρω παραπάνω από 5000 την εβδομάδα, θα το ήθελα. Έχω κάνει έξι ραντεβού με την πάραγωγή, πάω και πίνω καφέ γιατί είμαι… πρόεδρος. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος θέλω να είναι στο All Star σαν παίκτης, ας γίνει παρουσιαστής μετά. Αν πάει ο Ντάνος, θα πάω κι εγώ. Δεν μπορώ να αφήσω ξανά την οικογένειά μου και να φύγω».

Κλείνοντας, ο Τριαντάφυλλος απάντησε: «Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ μπορεί να έρθει όποτε θέλει να δούμε αν θα με πατήσει κάτω».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook