Τη συνέντευξη που έδωσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην εκπομπή «Ελένη» στο MEGA σχολίασε η Ναταλία Γερμανού και οι συνεργάτες.

Αφορμή στάθηκαν κάποια από τα όσα είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ότι έχει κάνει λάθη στο παρελθόν και υπάρχουν άτομα που τα συναντά σήμερα και ντρέπεται.

Με αφορμή αυτές τις δηλώσεις η Ναταλία Γερμανού μέσα από την εκπομπή της «Καλύτερα δεν γίνεται» σχολίασαν την εγκυμονούσα παρουσιάστρια αρκετά δηκτικά.

«Πολύ εύκολα λέμε για το πώς φερόταν, κανείς δεν λέει ποιος της έδωσε αυτή την εξουσία» παρατήρησε η Ναταλία Γερμανού και συνέχισε:

«Με μένα έχει γίνει τετ α τετ, όχι με τη μορφή συγγνώμης, έχουμε κουβεντιάσει πολύ. Όλα αυτά τα χρόνια που πέρασαν από την εποχή που κάναμε μαζί την εκπομπή ακούστηκαν πολλά για την εξουσία που είχε. Η απορία η δική μου είναι η εξής: Πολύ εύκολα λέμε για το πώς φερόταν η Κωνσταντίνα. Κανείς δεν λέει ποιος της έδωσε αυτή την εξουσία. Κανείς δεν λέει αυτό το κορίτσι που ήταν 23 χρονών, κάποιος της έδωσε την ελευθερία να συμπεριφέρεται σαν βασιλοπούλα. Γιατί πάντα φταίει το “κοριτσάκι” και δεν φταίει αυτός που της λέει “βγες αγάπη μου, κάνε ό,τι γουστάρεις, διώξε όποιον θες”. Αυτό με πειράζει» ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια της εκπομπής

«Την εξουσία την κέρδισε με κάποιον τρόπο. Οπότε ποτέ δεν φταίει μόνο ο ένας. Έχουν περάσει 10 χρόνια, είναι ένα καινούργιο κορίτσι, ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω. Έχω κάνει κι εγώ τα λάθη μου και της αναγνωρίζω το δικαίωμα να τα γυρνάει τον χρόνο πίσω, να αναλογίζεται όσα έχουν συμβεί και να ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο στην ζωή της με τον άνθρωπό της. Να μην αναμασάμε συνέχεια την ίδια τοξική εκδικητικότητα» τόνισε κλείνοντας τις δηλώσεις της.

Δείτε το βίντεο

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook