Μικρούτσικος για Σπυροπούλου: «Άνθρωποι έχασαν τη δουλειά τους από ένα πλάσμα μηδενικού ταλέντου» (video)
Ξέσπασε το πρωί της Δευτέρας ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.
Μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα», ο παρουσιαστής σχολίασε τις δηλώσεις που έκανε η Ναταλία Γερμανού, για την επαγγελματική στάση που διατηρούσε η Σπυροπούλου και την εξουσία που της είχε δοθεί στα πρώτα χρόνια της τηλεοπτικής της καριέρας.
Ωστόσο, δεν κατάφερε να συγκρατηθεί και έριξε τα «βέλη» του, καθώς όπως είπε υπάρχει μια ομάδα ανθρώπων, που εξαιτίας της, έχασαν τις δουλειές τους.
“Εγώ εκείνο που ξέρω για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου χωρίς να την έχω συναντήσει ποτέ και τηλεοπτικά την έχω δει σε άθροισμα δέκα λεπτά, είναι ότι υπάρχει ομάδα τεχνικών, κάμερες, πανελίστες, παρουσιαστές που έχασαν τη δουλειά τους. Άνθρωποι που έχασαν τη δουλειά τους από ένα πλάσμα μηδενικού ταλέντου. Διαφωνώ με τη Ναταλία» είπε αρχικά.
https://www.youtube.com/watch?v=Gzny_5K24CQ&t=451s
«Δεν μπορώ να παίξω το παιχνίδι των φαντασμάτων αν ο άνθρωπος που της έδωσε την εξουσία έχει φύγει από τη ζωή. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι όταν εξαιτίας ενός ανθρώπου κακομαθημένου, άνθρωποι έχουν χάσει τη δουλειά τους, δεν είναι “ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτο”. Είναι ένας τοξικός άνθρωπος που ανέβηκε κάποια σκαλοπάτια και έφαγε κεφάλια. Αυτό για μένα είναι γραφή» συμπλήρωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.
«Αυτός που της έδωσε την εξουσία είναι ηθικός αυτουργός και φταίει με φυσικό αυτουργό. Μετέτρεψε μια κοπέλα άμυαλη σε killer. Αυτή είναι άποψή μου» είπε, ενώ πρόσθεσε «Εδώ μέσα πάντως οι μισοί έχουν χάσει τη δουλειά τους, είναι ντροπή αυτό. Όποτε βγαίνει τους ακούω».
Δείτε εδώ τις δηλώσεις της Ναταλίας Γερμανού
Ολες οι Ειδήσεις
- «Ρεβεγιόν»… «ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ»: Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου στις 21.00, στον ΣΚΑΪ – Δείτε το τρέϊλερ
- Τζένη Μπαλατσινού : Το βίντεο με τον 5χρονο γιο της στην κουζίνα του σπιτιού
- «Εκδικητικός με προσωπικότητα αλκοολικού» ο Τράμπ, ναρκομανής ο Μάσκ και «συνωμοσιολόγος» ο Βανς, λέει η προσωπάρχης του Λευκού Οίκου
- Η γιορτή της Eurovision αρχίζει στην ΕΡΤ1 την Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2026, στις 19:00, με την εκπομπή «Sing for Greece – Ελληνικός Τελικός 2026 – Οι φιναλίστ»
- Η Allwyn και ο ΟΠΑΠ ανακοινώνουν τροποποίηση των όρων της συνένωσης των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων τους
- Μητσοτάκης: Έξη μέτρα για το στεγαστικό – Επιστροφή δύο ενοικίων για εκπαιδευτικούς, νοσηλευτές, γιατρούς στην επαρχία – Επιπλέον 160 εκατομμύρια σε αγρότες και κτηνοτρόφους
- Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Στολίζει το χριστουγεννιάτικο δέντρο με τον Γιάννη Καραβασάνη – Φωτογραφίες
- Ελένη Μενεγάκη: Ποζάρει με γιορτινή διάθεση μπροστά από το Χριστουγεννιάτικο δένδρο
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook