Συγκινημένη η Σάσα Μπάστα με ένα βίντεο που ανάρτησε περιγράφει το θαύμα που έγινε όταν ο αδελφός της πέρυσι τον Αύγουστο βρέθηκε στην εντατική με τους γιατρούς να μην του δίνουν καμία ελπίδα.

Η Σάσα δείχνει στην κάμερα φωτογραφία με τον αδελφό της στην εντατική και η φωνή της σπάει από τη συγκίνηση…

Όπως είπε έκανε τάμα στον άγιο Εφραίμ και με τα γόνατα ανέβηκε στο Μοναστήρι…

Την άλλη μέρα της είπαν ότι ο αδελφός της βγήκε από την καταστολή.

Όπως είπε ο αδερφός της άνοιξε τα μάτια του 14 Σεπτέμβριου, την ημέρα του Τιμίου Σταυρού και τη μέρα που γεννήθηκε ο Άγιος Εφραίμ.

Ο Αγιος Εφραίμ και το θαύμα στην οικογένεια της Σασας Μπάστα

Η Σάσα Μπάστα εξομολογείται για πρώτη φορά το θαύμα που έζησε τον Αύγουστο του 2020 με τον αδερφό της. Ο Άγιος Εφραίμ εκεί που δεν υπήρχε καμία ελπίδα σύμφωνα με τα λεγόμενα των ιατρών, ήρθε και σήκωσε το παλικάρι που σήμερα χαίρει άκρας υγείας. Η παρουσία του Αγίου μας είναι Παντού και τα θαύματα του πρέπει να ακούγονται σε όλους και από όλους όσοι τα ζουνε. Αυτό άλλωστε ζητά και ο ίδιος για ένα και μοναδικό λόγο. Οι συνάνθρωποι μας που κάποια στιγμή στη ζωή τους θα τον έχουν πραγματική ανάγκη, να γνωρίζουν και να ξέρουν ποιον Άγιο μπορεί να επικαλεστούν . Θέλουμε λοιπόν αυτό το θαύμα που έζησε η οικογένεια της Σασας να ακουστεί παντού και με την βοήθεια τη δικιά σας και του καθενός μας να μεταφέρουμε το μήνυμα ελπίδας σε όλο το κόσμο που το έχει ανάγκη. Ο Άγιος Εφραίμ είναι κοντα μας αρκεί να τον επικαλεστούμε με ευλαβεια και με πίστη. Πότε δεν χάνουμε την πίστη μας αντιθέτως πολλά έρχονται στον δρόμο μας για να μας φέρουν πιο κοντά στο Θεο. Κάτι το οποίο παρέλειψε να πει η Σάσα λόγο της συγκίνησης της, είναι ότι ο αδερφός της άνοιξε τα μάτια του 14 Σεμπτεβριου. Ημέρα του Τιμίου Σταυρού και η μέρα που γεννήθηκε ο Άγιος Εφραίμ..Αυτό ήταν ενα ακομη σημάδι που άφησε για να επιβεβαιωθεί η παρουσία του.

Posted by Άγιος Εφραίμ – Ανέγερση μοναστηρίου στην Κύπρο – Χολέτρια Πάφος on Wednesday, February 10, 2021

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook