Για μένα αυτή η γυναίκα είναι το πάν εκμυστηρεύτηκε ο Άρης Σοϊλέδης, για την Μαρία Αντωνά και ποροειδοποίησε ότι όποιος λέει ψέματα για κείνη θα έχει να κάνει μαζί του και με τον δικηγόρο του.

Ο Άρης Σοϊλέδης ήταν καλεσμένος στο Ποιος είναι πρωινιάτικα και ξεκαθάρισε τι συνέβη με τον Τάκη Καραγκούνια στο Survivor, ενώ δήλωσε πως δεν επιτρέπει σε κανέναν να αναφέρεται στη σύζυγό του, Μαρία Αντωνά. Επίσης, είπε πως ο πατέρας του ήταν πολύ σημαντικός στη ζωή του και μετανιώνει που δεν πέρασε αρκετό χρόνο μαζί του.

«Θεωρώ ότι από πρώτη στιγμή που μπήκα στο παιχνίδι, έδειξα την ευαισθησία μου με την Μαρία και πόσο καλά είμαστε και ότι πάμε και για γάμο και λοιπά και προσπάθησαν αθέμιτα να με χτυπήσουν εκεί γιατί είδαν πόσο ευαίσθητος είμαι στο κομμάτι της σχέσης μου κι επειδή κάθε φορά που μιλούσα για εκείνη, συγκινούμουν πάρα πολύ και θεώρησαν ότι είναι οκ να με χτυπήσουν εκεί. Τελείωσε αυτό, τα αφήνω όλα πίσω, η ζωή προχωράει και πρέπει να εξελισσόμαστε σαν άνθρωποι.

Αλλά θα πω κάτι κι είναι πολύ σημαντικό. Για εμένα που ήμουν εκεί και ήμουν μέρος του παιχνιδιού μπορούν να λένε ό,τι θέλουνε. Δεν επιτρέπω όμως σε κανέναν να αναφέρεται στην σύζυγό μου, δεν επιτρέπω σε κανέναν να λέει το όνομα αυτής της γυναίκας γιατί για εμένα αυτή η γυναίκα είναι το παν. Όποιος αναφερθεί ξανά σε εκείνη και πει κάτι το οποίο είναι ψέματα, θα έχει να κάνει με τον δικηγόρο μου» είπε αρχικά ο Άρης Σοϊλέδης.

«Μου μετέφεραν άλλοι πόσο δύσκολα πέρασε η Μαρία Αντωνά, όσο ήμουν στο παιχνίδι. Εκείνη κράτησε την καλύτερη στάση και έκανε αυτό που θα έκανε ο καθένας για τον άνθρωπό του και για τη σχέση του» πρόσθεσε ο Άρης Σοϊλέδης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook