Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Υπάρχει προ Λένας Δροσάκη και μετά Λένας Δροσάκη εποχή στη ζωή μου» (video)
Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μίλησε στην «Ελένη» για την σύζυγό του, αλλά και τον μποέμ πατέρα του, ο οποίος είχε μία κόρη στην Κολομβία.
Ο Aλέξανδρος Μπουρδούμης, αναφέρθηκε στη σύζυγό του, Λένα Δροσάκη, και τον γιο του, τονίζοντας πως οι δύο τους είναι η ουσία της ζωής του.
«Ο Αναστάσης και η Λένα είναι η ουσία της ζωής μου. Ο γιος μου είναι ο πρίγκιπας μας. Υπάρχει προ Λένας Δροσάκη και μετά Λένας Δροσάκη εποχή στη ζωή μου. Πορευόμαστε μαζί στα άσχημα και τα όμορφα», δήλωσε ο ηθοποιός.
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον πατέρα του και την αδερφή του από την Κολομβία, την οποία η μητέρα του αποδέχτηκε και έχουν πολύ καλές σχέσεις.
«Ο πατέρας μου ήταν μετανάστης. Όταν ήταν 11 χρονών ταξίδεψε με την οικογένεια του στη Βραζιλία. Έχω μία αδελφή από την Κολομβία, 12 χρόνια μεγαλύτερη μου και έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Με την αδελφή μου δεν είπαμε ότι επειδή είμαστε αδέλφια πρέπει οπωσδήποτε να έχουμε καλή σχέση, τη χτίσαμε από το μηδέν. Θυμάμαι όταν πήγα στην Κολομβία στο σχολείο της κόρης της, είδα το όνομα της, Σοφία Ρομέρο Μπουρδούμης και συγκινήθηκα», είπε ο ηθοποιός.
Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Η Αυλή των Θαυμάτων», η οποία παρουσιάζεται στο θέατρο Παλλάς.
Ολες οι Ειδήσεις
- ΑΕΚ – Παναιτωλικός 1-0: Λυτρωτής Πινέδα στις καθυστερήσεις
- O ΠΑΟΚ στις Σέρρες νίκησε με 5 -0 τον Πανσερραϊκό και πέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας
- ΕΛΤΑ: Δείτε τη λίστα με τα 46 καταστήματα που βάζουν «λουκέτο» από αύριο, 3 Νοεμβρίου
- Στα Βορίζια μεταφέρθηκε η σορός του Φανούρη Καργάκη – Ο σπαραγμός της συζύγου και της αδελφής του ραγίζει καρδιές -Δείτε βίντεο & φωτογραφίες
- Από δύο όπλα έχει χτυπηθεί ο 39χρονος – Δίωξη για ανθρωποκτονία σε δύο από τους τραυματίες για το μακελειό, αναζητούνται άλλοι τρεις άνδρες – Δείτε τα όπλα που βρέθηκαν
- Εντυπωσιακός ο Λεβαδειακός νίκησε με 2 – 0 την ΑΕΛ Novibet
- Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Όλα όσα έγιναν στην πρώτη της δεξίωση για τους Αμερικανούς Πεζοναύτες – Οι καλεσμένοι και το μενού – Βίντεο
- Δήμαρχος Ηρακλείου: «Πότε θα ξεριζώσουμε τη βία που φωλιάζει σε τόσες ψυχές στις τοπικές κοινωνίες μας;»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook