Όλα όσα είπε ο ηθοποιός για τον χωρισμό του, την ανατροφή του γιού του αλλά και τη συμμετοχή του στο «Ναύαγιο»

Ο ηθοποιός Αλέξανδρος Μπουρδούμης ήταν καλεσμένος του Κώστα Τσουρού, όπου έδωσε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Αρχικά ο ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο του στην επιτυχημένη δραματική σειρά του MEGA «Το Ναυάγιο»: «Είναι ένας πολύ ενδιαφέρον χαρακτήρας αυτός του ”Παύλου Ξενάτου”, του δικηγόρου που τον καλούν για να υπερασπιστεί τα θύματα και τους ανθρώπους που έχουν επιζήσει από αυτή την ναυτική τραγωδία. Πρόκειται για έναν δυναμικό χαρακτήρα και είναι κάτι διαφορετικό από ό,τι έχω κάνει».

Μιλά για τις συγκλονιστικές εξελίξεις στο Ναυάγιο

Για τις εξελίξεις στο σίριαλ αποκάλυψε: «Στην πορεία μου θα έχω εμπόδια, θα προσπαθήσουν να αποδομήσουν την υπόθεση και την προσωπικότητα του δικηγόρου που υποδύομαι. Αλλά και ο δικηγόρος θα χρησιμοποιήσει τους ίδιους μηχανισμούς, είναι άνθρωπος της πιάτσας. Με μία έννοια είναι το αντίπαλο δέος του Παντελίδη, θα προσπαθήσει να εμφανίσει ποιος είναι ο πλοιοκτήτης, τι κρύβεται πίσω από τον δικηγόρο και ποιες είναι οι προθέσεις της άλλης πλευράς. Σιγά-σιγά θα πατάει σε ένα πεδίο με πολλές νάρκες».

Ως προς τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ανέφερε ότι έχει ξεκινήσει γυρίσματα για μία νέα σειρά που είναι κομεντί και για τις ανάγκες της οποίας πηγαινοέρχεται στην Κύπρο.

«Με την Λένα βοηθάμε ο ένας τον άλλον στην ανατροφή του παιδιού»

Στην προσωπική ζωή του Αλέξανδρου Μπουρδούμη ξεχωριστή θέση έχει ο γιος του Αναστάσης που τώρα είναι 4 ετών. «Ό,τι χρόνο έχω τον διαθέτω κυρίως στον Αναστάση κάνοντας πράγματα μαζί του. Κάνουμε πολλές δραστηριότητες μαζί, θα πάμε να δούμε παραστάσεις, συναυλίες, γενικά να έχει ερεθίσματα».

Στο πώς διαχειρίζεται με την πρώην σύζυγό του και ηθοποιό Λένα Δροσάκη την ανατροφή του παιδιού τους απάντησε: «Είμαι πολύ κοντά στο παιδί. Βοηθάμε ο ένας τον άλλον, κάνουμε την ίδια δουλειά που δεν έχει συγκεκριμένα ωράρια, οπότε σε αυτό είμαστε μαζί και οφείλουμε να είμαστε».

Αναφερόμενος στην δικαστική διαμάχη της Λένας Δροσάκη με τον Πέτρο Φιλιππίδη σημείωσε: «Δεν είναι εύκολα πράγματα αυτά και δεν ξέρεις πώς να τα αντιμετωπίσεις. Ήταν πολύ δύσκολο, κράτησε δύο χρόνια όλο αυτό. Θέλω να πω ότι μπαίνεις σε μία τέτοια περιπέτεια και δεν ξέρεις πού θα οδηγήσει. Είναι δύσκολα γεγονότα κι αυτό σίγουρα δεν βοηθάει μία καθημερινότητα που ”κουβαλάει” κάτι τέτοιο».

Την ανακοίνωση του διαζυγίου από την Λένα Δροσάκη την έκανε κατόπιν βοήθειας που έλαβε από ειδικούς. «Χρειάζεσαι παιδοψυχολόγο, βοηθάει και σου δίνει κατευθύνσεις», ανέφερε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και τόνισε ότι σημαντικό ρόλο παίζει και η ηλικία του παιδιού, προκειμένου να συνειδητοποιήσει την νέα πραγματικότητα.
«Το πιο σημαντικό είναι να ακούς τις ανάγκες του παιδιού», πρόσθεσε ο ηθοποιός κι αναγνώρισε ότι «χρειάζεται το παιδί να νιώθει ασφάλεια».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook