Φορτισμένο ήταν το κλίμα στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο που κατηγορείται για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και για δυο απόπειρες βιασμού σε βάρος γυναικών.

Μια γυναίκα στέλεχος του ΑΝΤ1 καταθέτοντας περιέγραψε την εμπειρία της από τη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη, όταν τη φώναξε στο καμαρίνι του και εμφανίστηκε γυμνός από τη μέση και κάτω κάνοντας της άσεμνες προτάσεις.

Όπως κατέθεσε η γυναίκα-στέλεχος του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1, δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση από τον Πέτρο Φιλιππίδη το 2016 στο σόου «Your Face Sounds Familiar».

«Σηκώθηκε από την καρέκλα του και άρχισε να φωνάζει μπροστά σε όλο τον κόσμο. Μας είπε: “Με κάνετε ρεζίλι, με ξεφτιλίζετε, μου στέλνει μηνύματα η γυναίκα μου και ο Κιμούλης (…)”. Αργότερα μου τηλεφώνησε και μου ζήτησε να πάω στο καμαρίνι του. Ζήτησε από συναδέλφους να πάνε και να καθίσουν σε διπλανό καμαρίνι. Χτύπησα την πόρτα, την άνοιξε. Κάλυπτε το σώμα του με αυτή, έβγαλε μόνο το κεφάλι του. Μου είπε “πέρνα”. Φορούσε μια λευκή μπλούζα και από κάτω ήταν γυμνός. Κλείδωσε την πόρτα. Τα έχασα όταν τον είδα γυμνό. Τον πλησίασα και του είπα “τι κάνεις ρε μ….α;”. Και τότε μου είπε: “Πάρ’ τον στο στόμα σου”. Τον έσπρωξα, γύρισα το κλειδί και έφυγα τρέχοντας. Μαζί με τους συναδέλφους που ήταν στο διπλανό καμαρίνι πήγαμε τρέχοντας στο παρκινγκ».

Η μάρτυρας κατέθεσε ότι και πριν από αυτό το περιστατικό είχε δεχθεί οχλήσεις από τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο οποίος είχε κάνει βιντεοκλήση όντας γυμνός από τη μέση και κάτω και όπως είπε η μάρτυρας «άγγιζε το μόριό του».

Επιπλέον, υποστήριξε ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης τρία χρόνια μετά, το 2019, άρχισε να της τηλεφωνεί ξανά και της ζήτησε να συναντηθούν. Της ζήτησε συγγνώμη και της ζήτησε δουλειά. «Του είπα πως δεν μπορώ να ξεχάσω το περιστατικό του 2016, αλλά επειδή, όπως τον είδα, τον λυπήθηκα, του ανέφερα ότι θα ενημερώσω τον διευθυντή μου και ότι δεν ήταν όλο αυτό στο χέρι μου. Μου είπε χαρακτηριστικά πως “ένας ηθοποιός όπως εγώ δεν είναι δυνατόν να μην παίζει στις Άγριες Μέλισσες”».

Η ίδια τότε δεν τον κατήγγειλε γιατί δεν ήθελε να μπλέξει αλλά όταν άρχισε το metoo αποφάσισε να αποκαλύψει την εμπειρία της

Η μάρτυρας δέχθηκε βροχή ερωτήσεων από τους συνηγόρους υπεράσπισης του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίοι αμφισβήτησαν έντονα τα λεγόμενά της. «Είναι ένα σενάριο από τον ίδιο συγγραφέα, κομμάτια του πηγαίνουν στους μάρτυρες και στις καταγγέλλουσες, υπάρχει κεντρικός σχεδιασμός», σχολίασε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Δείτε εδώ την κατάθεση της Κάτιας Δανδουλάκη

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook