Συγκινεί ο Κωνσταντίνος Παντελίδης: «Για εμάς ο Παντελής δεν έχει “φύγει” ποτέ» (video)
«Στο σχολείο, μού ζητούσαν αυτόγραφα του Παντελή. Μετά το δυστύχημα του Παντελή είμαστε πιο επιφυλακτικοί, κάνεις δεύτερες και τρίτες σκέψεις για έναν άνθρωπο», είπε ο Κωνσταντίνος Παντελίδης..
Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης σε μία συγκινητική εξομολόγηση στο «MEGA Καλημέρα» για τον Παντελή, την σύγκριση με τον αδελφό του και τα ακυκλοφόρητα τραγούδια του.
Ο τραγουδιστής μίλησε για την απόφασή του να ασχοληθεί με τον χώρο, όπως και ο αδερφός του, Παντελής Παντελίδης.
Με ενέπνευσε και ο Παντελής και ο πατέρας μου, ώστε να γίνω τραγουδιστής. Θα κάνω αυτό που αγαπάω, θα δουλέψω για να γίνομαι καλύτερος, αν δεν έκανα κάτι καλά δεν θα με συνέκριναν με τον Παντελή», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Παντελίδης.
«Στο σχολείο, μού ζητούσαν αυτόγραφα του Παντελή. Μετά το δυστύχημα του Παντελή είμαστε πιο επιφυλακτικοί, κάνεις δεύτερες και τρίτες σκέψεις για έναν άνθρωπο. Για εμάς ο Παντελής δεν έχει «φύγει» ποτέ, είναι στο σπίτι μας, τον ακούμε στα ραδιόφωνα, συζητάμε κάθε μέρα για αυτόν, ο χρόνος δεν είναι ο μεγαλύτερος γιατρός, είναι σαν χθες», αποκάλυψε σχετικά με τον θάνατο του αδερφού του, Παντελή Παντελίδη.
Για τα ακυκλοφόρητα τραγούδια του αδερφού του, ο Κωνσταντίνος Παντελίδης επεσήμανε πως, «υπάρχει ακυκλοφόρητο υλικό και κάνουμε προσπάθειες να βγάλουμε τραγούδια και με την φωνή του Παντελή».
Το τραγούδι «Καψούρα μου» είναι η νέα επιτυχία του Κωνσταντίνου Παντελίδη.
Ολες οι Ειδήσεις
- Αλέκος Συσσοβίτης: “Από πολύ μικρός έπρεπε να αντέξω στα δύσκολα – 13 χρονών με πήρε ο πατέρας μου στην οικοδομή” (βίντεο)
- Ο Γιώργος Καπουτζίδης μιλάει για την εμπειρία του στο “Moments” του ΑΝΤ1 με την Ζέτα Μακρυπούλια (Βίντεο
- Τζούλια Αλεξανδράτου: Η επιστροφή στα social media και τα σχόλια για την εμφάνιση της (βίντεο)
- «MarkosbyNight»: Μάρκος Σεφερλής – «20 χρόνια Δελφινάριο» – Σάββατο 21 Μαρτίου στις 22:00 στο MEGA (Τρέϊλερ)
- Καιρός – Τσατραφύλλιας: Έρχεται «Σιβηρική εισβολή» με πτώση της θερμοκρασίας, βροχές, βοριάδες και χιόνια στα ορεινά
- «Μεγάλη Εικόνα»: Πέμπτη 19 Μαρτίου στις 00:40 – Στο επίκεντρο της συζήτησης οι εξελίξεις από τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή
- ERTFLIX: Αφιέρωμα για τα 30 χρόνια από τον θάνατο του Οδυσσέα Ελύτη
- «Prime Time»: Τεχνητή Νοημοσύνη – Ο αόρατος νους – Τρίτη 17 Μαρτίου στις 00.30, στον ΣΚΑΪ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook