Σε θανατηφόρο τροχαίο είχε εμπλακεί τον περασμένο Οκτώβριο η η νικήτρια του GNTM 4 Κυβέλη Χατζηευστρατίου, η οποία παρέσυρε με το αυτοκίνητο της μηχανάκι με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο 60χρονος οδηγός του.

Σήμερα έγινε γνωστό ότι η Κυβέλη Χατζηευστρατίου,βρέθηκε θετική στο αλκοτέστ στο οποίο υποβλήθηκε.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Παναγιώτη Σουρέλη στη “Super Κατερίνα”, το αλκοτέστ στο οποίο υποβλήθηκε η Κυβέλη Χατζηευστρατίου βγήκε θετικό, με την ποσότητα του αλκοόλ που εντοπίστηκε στον οργανισμό της να είναι διπλάσια του επιτρεπόμενου.

Το υψηλό ποσοστό αιθυλικής αλκοόλης στο αίμα του μοντέλου, σε συνδυασμό με την υπαιτιότητα της 20χρονης, καθώς ο οδηγός της μοτοσικλέτας είχε προτεραιότητα στο συγκεκριμένο σημείο, στη διασταύρωση των οδών Πιπίνου και Αριστοτέλους, είναι πιθανό να την θέσουν αντιμέτωπη ακόμη και με κακουργηματική κατηγορία που επισύρει κάθειρξη πολλών ετών.

Σύμφωνα με το νέο νόμο η ποινή με την οποία μπορεί να έρθει αντιμέτωπη η Κυβέλη Χατζηευστρατίου είναι τα 10 χρόνια κάθειρξης, ωστόσο η υπόθεση ακόμα βρίσκεται στο στάδιο της ανάκρισης και σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος της. Όταν συμπληρωθεί η δικογραφία, το μοντέλο θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις.

Πέρα από το νομικό σκέλος, θα υπάρξουν και οικονομικές αξιώσεις καθώς σύμφωνα με τον νόμο σε τέτοιες περιπτώσεις, όπως λένε οι δικηγόροι αποζημιώνονται όλα τα μέλη της οικογένειας. Συνήθως το ποσό ανέρχεται περίπου στις 60.000 – 90.000 ευρώ ανά άτομο.

Θυμίζουμε ότι ο οδηγός της μοτοσικλέτας ήταν πατέρας τριών παιδιών και η οικογένειά του θεωρείται δεδομένο πως θα αξιώσει οικονομική αποζημίωση για την απώλεια του αγαπημένου της προσώπου.

Ο δικηγόρος της 20χρονης, Ευάγγελος Καντιάνης, δήλωσε  στο real.gr, για την υπόθεση: «Η εντολέας μου, από την πρώτη στιγμή εξέφρασε την οδύνη της, για το τραγικό ατύχημα. Θα ήθελε και σήμερα να εκφράσει την από ψυχής ειλικρινή συντριβή της προς την οικογένεια του θανόντος. Είναι ειλικρινώς συντετριμμένη από το τραγικό γεγονός της απώλειας μιας ζωής, γεγονός το οποίο θα κουβαλά για πάντα στη μνήμη της με οδύνη. Αυτό που θα ήθελα, όμως να τονίσω, με κάθε σεβασμό στη μνήμη του θύματος, είναι ότι η ελάχιστη πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ποσότητα αλκοόλης που εντοπίστηκε στην εντολέα μου, σε καμία περίπτωση δεν επηρέασε την οδηγική της συμπεριφορά. Τουναντίον, πράγμα αδιαμφισβήτητο, η εντολέας μου παρέμεινε στον τόπο του δυστυχήματος, έθεσε τον εαυτό της στη διάθεση των Αρχών και αναμένει την ετυμηγορία της Δικαιοσύνης».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook