Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου υπέγραψαν χτες και επίσημα σύμφωνο συμβίωσης, λίγο πριν έρθει στο κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Την ανακοίνωση έκανε το μεσημέρι της Παρασκευής 9/12 η Ιωάννα Τούνη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Σήμερα, μέσα από την εκπομπή, “Χαμογέλα και πάλι” ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, δέχτηκε τις ευχές των συνεργατών του και αποκάλυψε πως ο θρησκευτικός τους γάμος μπορεί να είναι καλοκαιρινός.

Σίσσυ Χρηστίδου: «Δεν σου είπαμε και τύπου ευχές ρε παιδί μου. Δεν πρέπει να πούμε στο Δημήτρη ευχές; Να ζήσουν. Εγώ το λέω γιατί το διάβασα στα blogs».

Παύλος Σταματόπουλος: «Μας έκανε το τραπέζι μετά τον γάμο. Μας έφερε τυροπιτάκια».

Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Σίσσυ λες ψέματα, σαν οικογένεια δεν το είπα πρώτα σε εσάς; Εγώ δεν είμαι σαν τη γυναίκα μου που βγαίνει και λέει παντρεύτηκα. Παιδιά κι εγώ δεν το ήξερα. Με το που τελειώνει εκεί η κατάσταση που κάναμε το σύμφωνο συμβίωσης μου λέει “άντε παιδιά να ζήσετε”. Τι να ζήσουμε ρε παιδιά;».

Νίκος Συρίγος: «Επειδή εγώ θέλω να ραφτώ, πότε θα γίνει ο γάμος;».

Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Μπορεί να είναι καλοκαιρινός, οπότε μπορείς να βάλεις το μαγιό σου».

Σίσσυ Χρηστίδου: «Αυτό ήταν για το τυπικό πριν τον ερχομό του παιδιού. Περιμένουμε τα ωραία να ραφτούμε. Θα μας καλέσεις εκεί. Θα σε δώσουμε. Μεγάλο φιλί στην Ιωάννα».

Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Το παιδάκι μου θέλει και το όνομα του. Εννοείται θα ραφτείτε. Να με δώσετε γι’ άλλη μια φορά».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook