Η Δανάη Μιχαλάκη και άλλοι ηθοποιοί ενώνουν τις δυνάμεις τους για να βοήθησαν μια 20χρονη κοπέλα που είχε πέσει θύμα trafficking.

Το πρόβλημα είναι οικονομικό , όπως γράφει στην ανάρτηση της η Δανάη Μιχαλάκη. καθώς έχει αρχίσει η δίκη του αστυνομικού που εκμεταλλευόταν σεξουαλικά και εξέδιδε την 20χρονη από την Ηλιούπολη, του πατέρα της και άλλων δύο ατόμων.

Για το σκοπό αυτό με την ανάρτηση της η γνωστή ηθοποιός γνωστοποίησε ότι πρόκειται να βοηθήσει με τους συνάδελφούς της να καλυφθούν τα δικαστικά έξοδα στην υπόθεση της 20χρονης από την Ηλιούπολη, η οποία πέρυσι είχε διασωθεί από κύκλωμα trafficking χάρη στην παρέμβαση μιας σερβιτόρας.

Η ομάδα ηθοποιών μαζί με τη Δανάη Μιχαλάκη βρίσκονται στο πλευρό της νεαρής κοπέλας και έτσι ξεκίνησαν μια διαδικτυακή εκστρατεία για να καλύψουν τα έξοδα της δίκης.

Η ανάρτηση της Δανάης Μιχαλάκη:
«Βοηθάμε να μαζευτεί το ποσό για να καλύψει τα δικαστικά έξοδα της Ε». ”Αν χρειαστείς βοήθεια έλα σε εμένα”. Η Ε είναι ένα κορίτσι 20 ετών που ένα χρόνο πριν κατάφερε να διασωθεί από κύκλωμα trafficking με τη βοήθεια μιας σερβιτόρας στην Ηλιούπολη. Η δίκη για τις κατηγορίες που απαγγέλθηκαν στον αστυνομικό, στον πατέρα της και άλλα δυο άτομα ξεκίνησε την προηγούμενη Δευτέρα. Τα δικαστικά έξοδα είναι υπέρογκα» έγραψε η Δανάη Μιχαλάκη.

Στο πλευρό της Δανάης Μιχαλάκη βρίσκονται η Κατερίνα Διδασκάλου, η Έλλη Τρίγγου, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, η Ελένη Καρακάση, ο Κωστής Σαββιδάκης, η Δανάη Λουκάκη κ.α.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook