Ένα νέο ξέσπασμα είχε η Αφροδίτη Λατινοπούλου , αντιπρόεδρος του κόμματος «Πατρίδα».

Αφορμή για την αντίδραση της Αφροδίτης Λατινοπούλου στάθηκε εκδήλωση στην οποία drag queens θα διαβάσουν Χριστουγεννιάτικα παραμύθια σε παιδιά νηπιαγωγείου και δημοτικού

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου , με βίντεο που ανέβασε στο Instagram, εκδηλώνει την αντίδραση της και φωνάζει «κάτω τα χέρια από τα παιδιά μας».

Η εκδήλωση που εξόργισε την Λατινοπούλου είναι μια εκπαιδευτική δράση που διοργανώνει το «Thessaloniki Pride» και οι «Οικογένειες με Ουράνιο Τόξο», στην οποία drag queens θα διαβάσουν Χριστουγεννιάτικα παραμύθια σε παιδιά νηπιαγωγείου και δημοτικού

«Είναι αδιανόητο drag queens να διαβάζουν παραμύθια σε μωρά και παιδιά 3 έως 12 ετών» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η εκδήλωση, που διοργανώνεται σε ιδιωτικό παιδικό σταθμό, στην Καλαμαριά, απευθύνεται σε παιδιά 3-12 ετών.
«Δεν είναι ειδικοί, δεν είναι πρότυπα, δεν μπορούν να απευθύνονται σε μωρά παιδιά.βΕίναι τραγικό αυτό που συμβαίνει και οφείλουμε όλοι να αντιδράσουμε» προσθέτει η Αφροδίτη Λατινοπούλου και τονίζει: «Κάτω τα χέρια από τα παιδιά μας».

Δείτε το βίντεο της Αφροδίτης Λατινοπούλου

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Thessaloniki Pride στο facebook την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου, από τις 5 έως τις 7:30 το απόγευμα, θα γίνει ανάγνωση του χριστουγεννιάτικου παραμυθιού “Η Drag Queen που Έσωσε τα Χριστούγεννα” από drag queens της ομάδας Θεραπαίζειν, στον παιδικό σταθμό “Μικρόκοσμος”, στην Καλαμαριά.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές για το event «οι drag queens θα μας μιλήσουν μέσα από το παραμύθι, με αφορμή την εορταστική περίοδο που διανύουμε, για τα έμφυλα στερεότυπα και για το πώς τα χρώματα και τα παιχνίδια, δεν έχουν φύλο. για το ότι κάθε παιδί, μπορεί να παίζει με όποιο παιχνίδι αυτό επιθυμεί, χωρίς διακρίσεις».

Η δράση, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, είναι για παιδιά από 3 έως 12 ετών και γίνεται με την υποστήριξη του Τμήματος Πολιτισμού, Δημιουργικών Μέσων και Βιομηχανιών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook