Σε ένα όμορφο χωριό στην Φθιώτιδα, πέρασαν τις ημέρες των Χριστουγέννων η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας μαζί με τον βενιαμίν της οικογένειας τον Παναγιώτη –Αντώνιο.

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας επέλεξαν την Παύλιανη, ένα ορεινό χωριό της Στερεάς Ελλάδας για την γιορτινή απόδραση μαζί με τον γιο τους, Παναγιώτη Αντώνη.

Εκεί, απόλαυσαν οικογενειακές στιγμές, πέρασαν χρόνο στη φύση κάνοντας διάφορες δραστηριότητες δοκίμασαν τα παραδοσιακά φαγητά της περιοχές και πολλά άλλα.

Τόσο η Τζένη Μπαλατσινού όσο και ο Βασίλης Κικίλιας μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους στο Instagram, σχετικά στιγμιότυπα από την εκδρομή τους.

Η Τζένη Μπαλατσινού μάλιστα έγραψε «μόνο Ελλάδα» για να τονίσει τις ομορφιές της χώρας.

Σε άλλο post που ανήρτησε η Τζένη Μπαλατσινού φαίνεται ξεκάθαρα το τοπίο της εξοχής που απολαμβάνει η οικογένεια και πολύ περισσότερο ο μικρός Παναγιώτης-Αντώνιος Κικίλιας, ο οποίος παίζει με τα ξύλα.

Σε post που έβαλε σήμερα ο Βασίλης Κικίλιας έγραψε για την Παύλιανη : «Η Ελλάδα έχει μοναδικούς χειμερινούς προορισμούς,οι άνθρωποι του τουρισμού και της εστίασης έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά και η επέκταση της τουριστικής περιόδου είναι πραγματικότητα! Συγχαρητήρια σε όλους. Χρόνια πολλά με υγεία και ευτυχία #greecedoeshaveawinter #στερεάελλάδα #παυλιανη».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook