O Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση μίλησαν για το J2US ενώ δεν άφησαν ασχολίαστες και τις δηλώσεις του Κώστα Τσουρού.

Όπως είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου για τον Κώστα Τσουρό «λυπάμαι γιατί αισθανθήκα προσβολή, όταν άκουσα ατάκες από το στόμα του τύπου»

Στην κάμερα του Open και στην εκπομπή Ποιος είναι Πρωινιάτικα μίλησαν ο Μαυρίκιος Μαυρικίου με την Ιλάειρα Ζήση και αναφέρθηκαν και στις δηλώσεις που έχει κάνει κατά καιρούς ο Κώστας Τσουρός, σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο ο Μαυρίκιος διαχειρίζεται την δημοσιότητα.

«Την έχω μάθει πια την τηλεόραση και από την κακή της πλευρά. Λυπάμαι γιατί αισθανθήκαμε προσβολή και εγώ προσωπικά, όταν άκουσα ατάκες από το στόμα του του τύπου “πότε θα είναι η σύλληψη του παιδιού τους να έρθουμε να την τραβήξουμε”, “πότε θα μας δείξουν τη γέννηση του παιδιού τους”. Αυτά είναι πολύ σοβαρά πράγματα, πολύ ιερά, πολύ προσωπικά», ανέφερε αρχικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Και συνέχισε: «Ποτέ δεν είπαμε ότι θα τα μοιραστούμε ή θα τα δείξουμε και πραγματικά θλίβομαι που μίλησε έτσι για εμάς. Αυτό το παράπονο είχα και απάντησα σε ερώτηση δημοσιογράφου. Εγώ προσωπικά δεν έχω τσακωθεί ποτέ με δημοσιογράφους και παρουσιαστές. Από εκεί και πέρα αν κάποιος θέλει να σε χρησιμοποιήσει για να κάνει εντύπωση, υπάρχει αυτό, ναι. Αυτό είναι μόνο τηλεοπτικό. Το Happy Day είναι λίγο πάνω από το Mega Καλημέρα φέτος και θέλει λίγη προσπάθεια», είπε όλο νόημα για τον Κώστα Τσουρό και το Mega Καλημέρα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook