Η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε για πρώτη φορά για τη δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της, Θοδωρή Μαραντίνη

Αφορμή στάθηκε η συνέντευξη της Έλενας Χριστοπούλου στο «Χαμογέλα και Πάλι», όταν ρωτήθηκε από τη Σίσσυ Χρηστίδου για την δίκη με τον Πάνο Καλλίτση.

«Η δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγο είναι κάτι πολύ δύσκολα διαχειρίσιμο. Και εγώ βρέθηκα πρόσφατα σε αυτήν τη θέση, δεν ξέρω εκεί ποιος μπορεί να σε συμβουλέψει», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου στην καλεσμένη της, αναφερόμενη στη δικαστική διαμάχη με τον Θοδωρή Μαραντίνη.

«Η αλήθεια βγαίνει πάντα προς τα έξω, ό,τι και να γίνει, όσο και να αδικηθείς, όσο πληγωτικό και εάν είναι. Οι ιστορίες που αφορούν ανθρώπους που αγαπήθηκες και που αγάπησες, οι οποίες οδηγούνται σε αυτόν τον δρόμο… Εμένα όταν μου ήρθε το πρώτο χαρτί ας πούμε έπαθα σοκ, δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Στο τέλος όμως όλα συμπαντικά κάπως μπαίνουν στη θέση τους» τόνισε η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Μερικές φορές λέω ότι είμαι άξια των επίλογων μου για να ξεκουραστεί η ψυχή μου. Κάποιες φορές λέω ότι δεν θα έπρεπε να περνάω μέσα από φωτιά για να τα καταφέρω στη ζωή μου. Άλλες φορές λέω ότι εάν δεν ήταν αυτή η ιστορία δεν θα είχα φτάσει εδώ που έχω φτάσει. Όσο με πολεμούσαν κάποιοι άνθρωποι και τόσο περισσότερο ξυπνούσα με φως», είπε με τη σειρά της η Έλενα Χριστοπούλου

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook