Μιχαήλ Ταμπακάκης για Μαύρο Ρόδο: «Εγώ θα τα είχα παρατήσει αν ήμουν στη θέση του Πέτρου» (video)
Αποκαλυπτικός ήταν ο Μιχαήλ Ταμπακάκης για τα νέα επεισόδια της σειράς Μαύρο Ρόδο, καθώς ήταν καλεσμένος στο Mega Καλημέρα.
Το «Μαύρο Ρόδο» επιστρέφει απόψε στις 22:50 στο MEGA με ένα συγκλονιστικό επεισόδιο. Ένας αγαπημένος χαρακτήρας της σειράς, η Αγγελική, θα πέσει νεκρή από σφαίρα, αφήνοντας απαρηγόρητη την οικογένειά της.
«Είναι ένα βαρύ επεισόδιο, αλλά ωραίο», είπε ο Μιχαήλ Ταμπακάκης και συμπλήρωσε πως ο θάνατος της τηλεοπτικής του μητέρας στη σειρά θα δέσει ακόμα περισσότερο τον Πέτρο και την μοναχή Ελισάβετ.
«Ο θάνατος θα τους δέσει και μετά θα έρθει κάτι άλλο, που θα τους δέσει ακόμα περισσότερο», ήταν το spoiler του ηθοποιού.
«Είμαι υπέρ του έρωτα»
Ο Πέτρος και η Ελισάβετ έχουν πολλά εμπόδια και προκαταλήψεις να υπερνικήσουν, με τον Μιχαήλ Ταμπακάκη να τονίζει πως ο έρωτας δεν είναι εύκολος.
«Είμαι πολύ υπέρ του έρωτα και μου αρέσει όταν έρχεται αυτό να δίνεσαι, γιατί είναι σπάνιο. Ο έρωτας δεν είναι κάτι εύκολο και γι’ αυτό μου αρέσει αυτή η συνθήκη», είπε.
«Το όχι είναι όχι, τότε τι επιμένεις τόσο;»
Όπως αποκάλυψε ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, κατά τη διάρκεια των οντισιόν ένιωσε πως είχε χημεία με την Φωτεινή Παπαθεοδώρου, την τηλεοπτική Ελισάβετ, ενώ είχε ενθουσιαστεί με το σενάριο της σειράς.
«Στον έρωτα δεν μπορείς να σκεφτείς πολλά πράγματα, απλά σου συμβαίνει και πας», είπε και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην επιμονή του Πέτρου: «Τόσο επίμονος δεν θα ήμουν. Στην αρχή έβλεπα τα επεισόδια και έλεγα ότι βγαίνει κάπως εμμονικό. Του έλεγε όχι. Το όχι είναι όχι, οπότε τι επιμένεις τόσο; Γι’ αυτό θεωρώ ότι δεν είμαστε κοντά με τον χαρακτήρα, γιατί εγώ θα τα είχα παρατήσει».
Τέλος, ο ηθοποιός μίλησε για το πότε συνειδητοποίησε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την υποκριτική: «Υποσυνείδητα υπήρχε μία κλίση προς την τέχνη, συνειδητά προέκυψε πιο αργά, προς το Λύκειο, εκεί που καλείσαι να επιλέξεις τι θα κάνεις στη ζωή σου».
Ολες οι Ειδήσεις
- Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 0-1: Φουλ για τελικό με τον αέρα του ανώτερου
- Νέα Πέραμος: Απειλές από τον πατέρα του φέρεται να δεχόταν ο 27χρονος που δολοφονήθηκε – Πρόσωπο – κλειδί η σύντροφος του
- Χίος: Συγκλονίζει δύτης που βούτηξε στο σημείο της τραγωδίας – «Ανασύραμε 12 πτώματα, τα πρόσωπα ήταν παραμορφωμένα» (βίντεο)
- Αστέρας Aktor – Ολυμπιακός Ο – 3: Επέστρεψε στην κορυφή ο Θρύλος
- Σίσσυ Χρηστίδου: «4 χρόνια χωρίς μαμά…» – Η συγκινητική ανάρτηση της
- Μαριαλένα Ρουμελιώτη – Σάκης Κατσούλης: Νέες φωτογραφίες από τον γάμο τους
- «Υπάρχουν στιγμές φόβου αλλά δεν είστε μόνοι»: Το συγκινητικό μήνυμα της πριγκίπισσας Κέιτ για τον καρκίνο – Βίντεο
- ΟΦΗ – Λεβαδειακός 1-1: Αφήσαν ανοιχτούς… λογαργιασμούς και η πρόκριση θα κριθεί στην Bοιωτία
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook