Μαρία Σολωμού: «Έχω κάνει 12 χρόνια ψυχοθεραπεία και το κομμάτι της πολυγαμίας δεν διορθώθηκε» (video)
«Δεν ξέρω αν θα πήγαινα στην ψυχοθεραπεία, γιατί εγώ έχω κάνει 12 χρόνια, το κομμάτι της πολυγαμίας δεν διορθώθηκε. Σε διάφορες θέσεις της ζωής μου είχα την ανάγκη να έχω 3-4 συντρόφους, είπε η Μαρία Σολωμού
Η Μαρία Σολωμού, έκανε αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή στο νέο της podcast, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πολυγαμία.
Απόσπασμα των δηλώσεών της προβλήθηκε στην εκπομπή «Πρωινό μας».
Η κουβέντα ξεκίνησε, αναφορικά με την ψυχοθεραπεία που έχει κάνει και η οποία δεν κατάφερε να της αλλάξει την επιθυμία της να έχει 3-4 συντρόφους παράλληλα.
«Δεν ξέρω αν θα πήγαινα για ψυχοθεραπεία. Έκανα 12 χρόνια και το κομμάτι της πολυγαμίας δεν διορθώθηκε. Σε διάφορες φάσεις της ζωής μου, είχα την ανάγκη να έχω 3-4 συντρόφους», είπε χαρακτηριστικά.
«Δεν ήταν κάτι μόνιμο, δεν ήταν έτσι η ζωή μου και σίγουρα, δεν θα μπορούσα να είμαι για πολύ με 3-4 συντρόφους, γιατί πρώτα από όλα θα κουραζόμουν εγώ με αυτό το θέατρο. Προτιμώ να με πληγώνουν παρά να πληγωθώ εγώ. Δεν το αντέχει ο εγωισμός μου το να πιαστώ», συμπλήρωσε.
Όπως σημείωσε στη συνέχεια, δεν την ενδιαφέρει να χάσει τον εκάστοτε άνθρωπο, αλλά δεν θέλει να βρεθεί στη θέση να δώσει εξηγήσεις σε κανέναν.
«Σκασίλα μου, αν θα χάσω τον άνθρωπο, απλά δεν μπορώ να φταίω. Πάντα έχω δίκιο. Δεν μπορεί να έρθει κάποιος να μου πει “ορίστε κυρία μου, μας κορόιδεψες” και να μην έχω κάτι να πω. Εκεί θέλω να πεθάνω. Μια φορά, που παραλίγο να με πιάσουν, νόμιζα ότι θα πεθάνω. Ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί», καταλήγει.
Η ηθοποιός στο παρελθόν είχε σχολιάσει στο κανάλι του Φίλιππου Ιωάννου – «Fipster» στο YouTube, τη δήλωση που είχε κάνει για την απιστία.
«Είχα πει πολλά χρόνια πριν ότι όλες μου τις σχέσεις τις έχω κερατώσει. Ο λόγος όμως που το είχα πει, ήταν γιατί και μένα πολλές φορές μου έχουν πει ότι με έχουν κερατώσει πρώτοι και όλοι με έχουν κερατώσει. Δεν ψάχνω κινητά ποτέ, κάνω υπεράνθρωπες προσπάθειες να μην κοιτάω κινητά συντρόφων. Σε μικρότερη ηλικία φλέρταρα πάρα πολύ. Εκεί γύρω στα 20-25 είχα 3-4 άνδρες την ίδια περίοδο. Μεγαλώνοντας κατά περιόδους… με πιάνει πάλι. Θεωρώ ότι πάντα ανά περιόδους δρούμε διαφορετικά στη ζωή», ανέφερε η Μαρία Σολωμού.
Ολες οι Ειδήσεις
- To «Χωριάτικο»: Ολοκλήρωσε την απολογία του ο Άγγελος Γιαννακόπουλος – Ισχυρίζεται φορολογικές παραβάσεις , αρνείται την απάτη
- Ανοίγουν τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου τα σχολεία της Γκράβας αλλά χωρίς θέρμανση – Ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δήμο Αθηναίων
- Κεφαλογιάννη – Μάτσας: Απορρίφθηκε η έφεση της υπουργού για αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών τους – Παραμένει η συνεπιμέλεια
- Παρέμβαση Μητσοτάκη στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ με τον χάρτη του τουρκολιβυκού μνημονίου: «Είναι παράνομο, η γεωγραφία δεν μπορεί να ξαναγραφτεί»
- Βασίλης Μπισμπίκης: Έχει γενέθλια και τα γιόρτασε – Η τούρτα και η αφιέρωση
- Πώς περιγράφεται το Allwyn | McLaren Racing LIVE IN ATHENS σε μόλις τρεις λέξεις;
- Under The Greek Sun: Λαμπερή πρεμιέρα στην Αθήνα με επώνυμες παρουσίες και ισχυρό κοινωνικό μήνυμα
- Η Ελένη Μενεγάκη έκλεισε τα 57: Οι οικογενειακές φωτογραφίες και η ευχή του γιου της, Άγγελου Λάτσιου
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook